این مخلوط که پایپرین نام دارد تولید انزیم های مخصوصی را در بدن زیاد میکند که جذب مواد مقوی و مفید غذاها را آسان تر می کند.به
این ترتیب مواد مغذی ساده تر وارد جریان خون شده و توسط سلول ها جذب می شوند.پایپرین همچنین لوزالمعده را تحریک به تولید انزیم هایی می کند که در تجریه بهتر پروتئین ها موثر است. با این کار غذا مدت کمتری در بدن باقی می ماند و شما بعد از خوردن احساس سنگینی نخواهید کرد.یکی دیگر از فواید مصرف فلفل سیاه ترشح هورمون اندورفین در مغز است که احساس شادی و لذت را در انسان افزایش داده و مانع از بروز افسردگی می شود. پایپرین همچنین فعالیت مغز را افزایش داده و دردهای بدن را کم می کند. به دلیل همین ویژگی ها استفاده از فلفل سیاه در کنار غذا می تواند مانع از ابتلا به بیماری های سیستم گوارشی شده و از سرطان روده بزرگ و کوچک پیشگیری کند.
منبع-http://www.kazemidiet.ir
نوشته های مرتبط :
- بهترین خوراکی که می توان به همراه غذا خورد
- 11 فایده علمی چای سیاه که باید از آن مطلع باشید
- چرا باید در تابستان از فلفل سبز استفاده کرد
- هر آنچه درمورد گلوکوم (آب سیاه) باید بدانید
- تاثیر گرمایی فلفل
- بخاطر این 50 دلیل باید انار بخورید
- به چه دلیل بعضی وقتها دندانی که درد ندارد باید عصبکشی شود؟
- چرا کودکان باید در سفر اسباب بازی به همراه داشته باشند
- با خواص باورنکردنی فلفل دلمه ای آشنا شوید
- انجیر و فلفل چه تاثیری در سرطان پستان دارند
- به چه دلیل بعضی وقتها به ناچار باید دندانمان را مجددا عصبکشی کنیم
- بررسی فلفل تند و شیرین از لحاظ ارزش غذایی
- چای سیاه بهترین دارو برای درمان دیابت
- سلاح سانچیکو چه نوع سلاحی است و به چه دردی می خورد؟
- ۱۰ دلیل برای فعالیت ورزشی در سالمندان
- فلفل دلمه ای چه خواصی برای ما دارد ؟
- دلایلی که نوزاد شیر مادر را نمی خورد
- آیا غذاهای آماده را می توان با اعتماد کامل خورد؟
- خاصیت های فلفل سبز
- همه چیز درمورد خواص و مضرات سیاه دانه