گوناگون

خوردنی های آرامش بخش!

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم
پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف ریحان موجب آرامش اعصاب و شل شدن عضلات
می‌شود.

به گزارش ایسنا، مریم پور آدینه اظهار کرد: ریحان به دلیل غنی بودن از منیزیم سبب
آرامش اعصاب و شل شدن عضلات می‌شود.

وی ادامه داد: مصرف آجیل به دلیل داشتن سلنیوم باعث کاهش اضطراب، خستگی و
افسردگی می‌شود. همچنین ورزشکاران از اسفناج به دلیل داشتن مقادیر زیادی
منیزیم استفاده می‌کنند. این ماده غذایی برای جلوگیری از فشارهای عصبی، تنش
و گرفتگی عضلات مناسب است.

پور آدینه افزود: جو به دلیل داشتن کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر فراوان
سبب کاهش مواد قندی در خون و کاهش جذب کلسترول می‌شود، از طرفی این ماده
سبب جذب تریپتوفان و در پی آن ساخت سروتونین و ایجاد حالت سرخوشی می‌شود.

پورآدینه خاطرنشان کرد: شیر به دلیل دار بودن تریپتوفان، آرامش بخش است و باعث تسکین، آرامش مغز و خواب عمیق می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت مصرف چای سبز برای یافتن آرامش گفت: برگ چای حاوی
نوعی اسید آمینه ضروری است و سبب کاهش استرس و افزایش آرامش می‌شود. چای
سبز باعث کاهش فشار خون می‌شود.

وی ادامه داد: مصرف ماهی و میگو هم به دلیل داشتن مقادیر مناسبی از امگا 3 و
ویتامین D به ورزشکاران توصیه می‌شود. هم چنین مصرف شکلات کاکائویی هم به
دلیل داشتن تریپتوفان بالا و خاصیت آنتی اکسیدانی توصیه می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا