سلامت نیوز: مصرف بيش از حد روغن ها علاوه بر ايجاد چاقي، خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي و برخي از انواع سرطان ها را افزايش مي دهد.
روغن هاي نيمه جامد و چربي هاي جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهديد مي کنند. انواع روغن های مایع گیاهی که حاوی اسیدهای چرب ضروری اند، برای پيشگيري از بيماري هاي غیرواگیر مانند بیماری های قلبي عروقي و سرطان ها مفیدند.
در این زمینه دفتر ارتقای سلامت وزارت بهداشت و درمان اقدام به تهیه بسته رایگان آموزشی و اطلاعاتی روغن و رسانه کرده است که می توانید از لینک زیر آن را دانلود کرده و از توصیه های آن بهره مند شوید.
برای دانلود کتابچه روغن و رسانه اینجا را کلیک کنید.