به گزارش ایرنا، کاظم ابراهیمی شامگاه شنبه درنشست بررسی مشکلات مخابراتی درشهرستان دشتستان بوشهر افزود: طبق بررسی های انجام شده، استان های کشور از پنج مسیر به هم متصل می شوند.
وی اضافه کرد: با توسعه شبکه فیبرنوری و اتصال آن به چند استان دیگر بسیاری از مشکلات ارتباطی نظیر ترافیک موبایل، تلفن ثابت و اینترنت دراستان بوشهر برطرف خواهدشد.
ابراهیمی ادامه داد: مخابرات یکی از شرکت های بزرگ بخش خصوصی است که از سال 88 در قالب بورس به بخش خصوصی واگذار شد و تلاش برای ارتقای سطح کیفی خدمات این مجموعه در دستور کار است.
وی بیان کرد: براساس برنامه توسعه همه شهرها باید مجهز به تلفن ثابت و همراه و همه راه های اصلی که در وزارت راه تعریف شده هستند امکان آنتن دهی تلفن همراه داشته باشند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهارکرد: هم اکنون 98درصد راه های اصلی استان بوشهر دارای پوشش تلفن همراه هستند و دو درصد دیگر هم به دلیل کوهستانی بودن تاکنون زیر پشش قرار نگرفته است.
وی گفت: همچنین سطح پوشش تلفن همراه در مسیرها و راه های فرعی استان بوشهر 70 درصد است.
ابراهیمی ادامه داد: در دشتستان 64هزار و 500 تلفن ثابت و 195 هزار تلفن خط همراه اول وجود دارد که این آمار نشان دهنده مناسب بودن توسعه اولیه ارتباطی در این شهرستان است.
قائم مقام مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: براساس تقاضا آمادگی فراهم کردن امکان اتصال به فیبر نوری برای ادارات و دستگاه های اجرایی را داریم. وی اضافه کرد: قول می دهیم که مشکل برخی روستاهای دشتستان برای اتصال تلفن همراه و ثابت نیز با تامین اعتبار حل شود.
ابراهیمی با اشاره به آسیب وارده به ساختمان مخابرات دشتستان بر اثر زلزله هفتم آذر سال گذشته در این شهرستان بیان کرد: این ساختمان آسیب های جدی دیده و احداث ساختمان جدید در محل دیگری که زمین آن نیز تملک شده بزودی آغاز می شود.
شهرستان دشتستان با 250 هزار نفر جمعیت و مرکزیت شهر برازجان در فاصله 65 کیلومتری شرق بوشهر واقع است. ک/2
7213/539
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir