گوناگون

مصرف خون در مراکز درمانی گیلان افزایش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، علی داودی عصر سه شنبه در مصاحبه با خبرنگاران  افزود: مصرف باقلای محلی موجب شیوع بیماری فصلی فاویسم در گیلان شده و نیاز به فرآورده‌ های خونی را در سطح استان افزایش داده است.

وی همچنین با بیان اینکه بیماری فاویسم یک بیماری مناطق مدیترانه ای است، اظهارداشت: این بیماری هرساله  از ۱۵ فروردین تا ۱۵ خرداد ماه به دنبال ورود باقلای محلی در بازارهای استان و حتی کشت این باقلا بروز می‌ کند.

مدیرکل انتقال خون گیلان گفت:  فاویسم یک بیماری وراثتی است که در اثر مصرف باقلا ایجاد و ‏موجب کم خونی حاد در مبتلایان و افزایش مصرف فرآورده های خونی می شود.

وی در ادامه از افزایش مصرف فرآورده های خونی در 31 بیمارستان استان خبر داد و  افزود: پارسال  370 نفر فقط به دلیل بیماری فاویسم در بیمارستان های استان تحت درمان فرآورده های خونی قرار گرفتند.

داودی همچنین از شهروندن خواست برای اهدای خون به مراکز  انتقال خون استان مراجعه تا بیماران با کمبود فرآورده های خونی مواجه نشوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا