دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی خطاب به شهرداری تهران گفت: با ساماندهی نظام توزیع و عرضه، قیمت مواد غذایی حدود 20 درصد کاهش مییابد.
کاوه زرگران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: به طور میانگین بین 35 تا 50 درصد قیمت مواد غذایی مربوط به توزیع، حمل و نقل و عرضه است که با اصلاح نظام توزیع و برنامهریزی برای گسترش فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای میتوان این رقم را به حدود 15 درصد کاهش داد.
وی گفت: در اغلب کشورهای توسعه یافته عرضه مواد غذایی توسط فروشگاههای زنجیرهای انجام میشود.
او درباره ظرفیتهای شهرداری تهران برای فرهنگسازی و تبلیغات به منظور بهبود سلامت جامعه گفت: فرهنگسراها به عنوان یکی از ابزارهای قدرتمند شهرداری میتوانند در زمینه افزایش آگاهی عمومی و بهبود وضعیت تغذیه و سلامت شهروندان تهرانی نقش موثری را ایفا کنند.
دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی به شهردار تهران پیشنهاد کرد: شهرداری میتواند با نامگذاری یک فرهنگسرا به عنوان فرهنگسرای غذا و سلامت، ضمن ایجاد پایگاهی دائمی برای کارشناسان تغذیه و صنعت غذا، فرهنگ استفاده از غذای سالم را در جامعه اشاعه دهد.
زرگران با اشاره به فقر ریزمغذیها و افزایش دریافت کالریها در بین مردم جامعه ایران تصریح کرد: برگزاری جشنوارههای غذایی در راستای مصرف غذای سالم در بهبود تغذیه شهروندان بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی همچنین با گلایه از عملکرد روزنامه ارگان شهرداری تهران در حوزه غذا گفت: بررسی مطالب روزنامه همشهری طی شش ماه گذشته بیانگر آن است که غذا و امنیت غذایی از جایگاه مناسبی در مطالب منتشر شده در این روزنامه که ارگان شهرداری تهران است برخوردار نیست.
انتهای پیام