Mihanpostاجتماعیعکسمحيط زيست

نگاهی به سبک جدید کشاورزی مدرن بر روی پشت بام + عکس

کشاورزی مدرن بر روی پشت بام یک دهه ای است که شکل تازه ای به خود گرفته و به عبارتی این روزها در دنیا تلاش بر این است که هر شخصی بتواند محصولات کشاورزی مورد نیاز خود را از جمله گوجه فرنگی ، کدو ، سبزی و محصولاتی که کشت ان راحت و در گلخانه ممکن است را در محیط زندگی خود و بخصوص در پشت بام کشت نماید که در این میان و در شهر نیویورک انجمنی در حال شکل گرفتن است که مردم را به تولید محصولات اورگانیک و تازه و سالم خوری تشویق می کند. در واقع حرکتی روشنفکرانه و مطلع آغاز شده که از مردم می خواهد کارها را خود انجام بدهند؛ میخواهد خود را از نظامهای جا افتاده رها کنند. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

کشاورزی مدرن بر روی پشت بام اگر چه کار هر کسی نیست اما در نیویورک یک نسل جدید کشاورز بوجود آمده که محصولاتشان را در جائی بعمل میاورند که معمولا بلا استفاده است. یک مزرعه اورگانیک بروی بامی در محله بروکلین نیویورک ایجاد شده است که نخستین مزرعه تجارتی پشت بامی درآمریکاست. قبل از این، این پشت بام ۷۵۰ متری یک کارخانه بود.

یکی از این مزرعه داران و به عبارتی یکی از فعالان کشاورزی مدرن بر روی پشت بام می گوید:

ما در اینجا بین بیست تا بیست و پنج نوع مختلف سبزی و میوه بعمل می آوریم. از هویج گرفته تا بادمجان و گوجه فرنگی که بسیار مورد علاقه مردم این محله است و نردیک به دو سال است که این مزرعه به طور تجارتی کار می کند. در سال اول، سعی کردیم ببینیم چه گیاههائی در این مزرعه بعمل می بایند و کدام می میرند. امسال بیشتر بر روی معرفی خود و محصولاتمان تمرکز کرده ایم و حالا محصولاتمان را به رستورانها می فروشیم، و گروهی تشکیل داده ایم که با کمک آن میوه و سبزیمان را در بازار عرضه می کنیم. تمام سال محصول داریم و هیچ قرضی هم بالا نیاورده ایم.

در این میان مزرعه پشت بامی دیگری در محله دیگر بروکلین نیویورک ایجاد شده که محصولاتش را با دوچرخه به رستوران های نزدیک و سامنین بروکلین می فروشد. بازار هفته ایشان را که در سراسر بهار و تابستان برقرار بود، برای فصل زمستان تعطیل می کنند .

یکی دیگر از صاحبان مزرعه پشت بامی محله بروکلین نیویورک می گوید :

ما سبزیجاتی در اختیار مردم می گذاریم که بجای آنکه از چین وارد شده یا از سوی دیگرآمریکا به اینجا آورده شده باشد، در محله خودمان پرورش یافته است. همه چیز اورگانیک است و از مواد شیمیائی استفاده نشده است.

بن فلانر نیز کار دفتریش را رها کرده تا بتواند تمام وقتش را به این پروژه اختصاص دهد و معتقد است ، برای اجتناب از استفاده از سم های شیمیائی، باید از راه ها طبیعی مبارزه با آفت مثل تغییر مداوم محل کاشت سبزیجات و ایجاد فاصله میان آنها استفاده کرد. هدف او آگاه کردن مردم از تغذیه سالم است اگر چه کار من بیشتر آشپزی است اما هم سر کار و هم در خانه آشپزی می کنم به همین دلیل برایم مهم است که موادی که با آن کار می کنم خوب باشند.

کشاورزی بر روی پشت بام تنها به محصول محدود نمی شود؛ افراد بسیاری به فلسفه مواد اورگانیک نزدیک و داوطلب کار بر روی این مزارع می شوند. علاوه بر این، یک شبکه رستوران اورگانیک بوجود آمده که شق دیگری بر رستورانهای معمول است.

رستوران روبرتا در واقع باشگاهی است که غذا را مستقیما از مزرعه پخته و به مشتری عرضه می کند. این رستوران سبزیجات و میوه هاش را از مزرعه پشت بامی محله می خرد، اما در عین حال گلخانه و باغ سبزیجات خود را هم دارد.

رادیو این گروه که به “شبکه میراث” معروف است، نظر همگن کردن کشاورزی، آشپزی و توسعه را از حیاط پشت رستوران منتشر می کند. در برنامه های این رادیو در مورد بخشهای مختلف تجربه طبع صحبت می شود.

مزارع پشت بام محل ایده آلی برای دیدار با دیگران نیست. بهترین محل، رستورانهائی است که از مواد اورگانیک و تازه استفاده می کنند.ما به چیزهائی معتقدیم که خوب، تمیز و منصفانه اند. رادیوی ما دراین باره برامه پخش می کند.غذای محلی، بامهای سبز و فرهنگ غذای تازه در نیویورک در حال نضج است. و بنظر می رسد روند به سوی مواد اورگانیک است .

با هم در میهن پست تصاویری از کشاورزی مدرن بر روی پشت بام را تماشا می کنیم.

منبع   fiveboroughfarm

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا