یک متخصص تغذیه گفت: به دلیل ارزان بودن قیمت روغن پالم، تخلف و تقلب زیادی در استفاده از این محصول صورت گرفته است.
سعیده نهاوندی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه زنجان، اظهار کرد: روغن پالم جزو محصولاتی است که بررسی ویژهای روی آن صورت گرفته است، زیرا به دلیل ارزان بودن قیمت این روغن، تخلف و تقلب زیادی صورت گرفته است. هر چند با بررسیهای صورت گرفته مشخص شده، هیچگونه مورد مشابهی در استفاده از روغن پالم در تولید محصولات استان وجود نداشته است.
وی افزود: روغن پالم در دسته روغنهای گیاهی قرار میگیرد و استفاده از آن به لحاظ قانونی منع ندارد، ولی باید ترکیبات به کار رفته روی فرآوردههای لبنی درج شود تا مصرفکنندگان با فراغ بال محصول مورد نظر خود را انتخاب کنند.
نهاوندی تصریح کرد: با توجه به تقلبهایی که در خصوص روغن پالم مطرح شد، استفاده از این روغن را با برخی محدودیتها رو به رو کرده است. با نظارتی که صورت گرفته است این اطمینان خاطر در بین مردم ایجاد شده است که فرآوردههای لبنی به طور مستمر بازرسی میشوند تا در صورت وجود هرگونه مشکلی اقدام به رفع آن شود.
این متخصص تغذیه بیان کرد: محصولات بستهبندی و دارای مجوز بهداشتی به هیچ وجه قابل مقایسه با محصولات سنتی نیستند، چرا که معمولاً محصولات سنتی در شرایط چندان مطلوبی به لحاظ بهداشتی نگهداری نمیشوند، به همین جهت آمار افراد مبتلا به تب مالت بالا میرود، زیرا اطمینان از وضعیت بهداشتی محصولات سنتی در سطح پایین است.
انتهای پیام