ˈمحمد نظرپورˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سرانه تولید مرغ گوشتی در این استان از میزان تولید کشور بالاتر است.
وی سرانه تولید مرغ گوشتی در این استان را 36 کیلوگرم عنوان کرد و گفت: این میزان در کشور 25 کیلوگرم است.
وی اظهار داشت: 639 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت هشت میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره در استان همدان فعال است.
وی بیان کرد: واحدهای پرورش مرغ گوشتی پنج دوره در هر سال تولید دارند که ظرفیت تولید مرغ گوشتی آنها به 87 هزار تن می رسد.
وی ادامه داد: سیاست سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ، افزایش تعداد واحدهای مرغداری و رشد میزان تولید گوشت در این استان است.
نظرپور اظهار داشت: همچنین بهینه سازی وضعیت موجود مرغداری ها و افزایش کیفی محصولات تولیدی این واحدها در استان همدان در اولویت است.
وی سرانه مصرف گوشت مرغ در استان همدان را 24.5 کیلوگرم عنوان کرد.
7521/576
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir