گوناگون

64 هزار تن گوشت مرغ در همدان تولید شد

81202519 5763027

ˈمحمد نظرپورˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سرانه تولید مرغ گوشتی در این استان از میزان تولید کشور بالاتر است.

وی سرانه تولید مرغ گوشتی در این استان را 36 کیلوگرم عنوان کرد و گفت: این میزان در کشور 25 کیلوگرم است.

وی اظهار داشت: 639 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت هشت میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره در استان همدان فعال است.

وی بیان کرد: واحدهای پرورش مرغ گوشتی پنج دوره در هر سال تولید دارند که ظرفیت تولید مرغ گوشتی آنها به 87 هزار تن می رسد.

وی ادامه داد: سیاست سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ، افزایش تعداد واحدهای مرغداری و رشد میزان تولید گوشت در این استان است.

نظرپور اظهار داشت: همچنین بهینه سازی وضعیت موجود مرغداری ها و افزایش کیفی محصولات تولیدی این واحدها در استان همدان در اولویت است.

وی سرانه مصرف گوشت مرغ در استان همدان را 24.5 کیلوگرم عنوان کرد.

7521/576

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبير
mail32 newsroom@irna.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا