گوناگون

91 درصد اتفاقات و جرایم سایبری در آذربایجان غربی شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسن کوره ‌بلاغی ظهر امروز یکشنبه اولین نشست خبری سال 93، با بیان اینکه پلیس فتا از سال 90 همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی شروع به کار کرده و هم اکنون چهار مرکز فتا در استان فعالیت می‌کنند افزود: بیشترین جرایم در سال 92 برداشت غیرمجاز از حساب مردم و کاربران، نشر اکاذیب در شبکه‌های اجتماعی و انواع کلاهبرداری‌های پیامکی بوده است.

وی ادامه داد: در سال جدید 10 تا 15 فقره برای جرایم پیامکی تشکیل شده است که این امر مهم اطلاع ‌رسانی مطبوعات و رسانه‌ها را می‌طلبد.

کوره ‌بلاغی گفت: در سال 92 تعداد افراد دستگیر شده در زمینه جرائم سایبری 210 نفر بوده که از این میان 195 نفر از دستگیر شده‌ها مرد و 15 نفر زن بوده و بیشتر آمار دستگیرشدگان دارای مدرک دیپلم و یا بالاتر بوده ‌اند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی گفت: 285 باب کافی‌ نت در آذربایجان غربی شناسایی شده که 192 باب دارای مجوز بوده و 93 باب در مرحله اخذ مجوز هستند.

وی افزود: مراکز پلیس فتای آذربایجان غربی در شهرستان‌های بالای 200 هزار جمعیت در شهرستان‌های بوکان، مهاباد، میاندوآب و خوی افتتاح شده و رسماً کار خود را در زمینه جرایم سایبری آغاز کرده‌اند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی ادامه داد: با توجه به پیشرفت  وسایل ارتباط جمعی و مد نظر قرار گرفتن دولت الکترونیک دولت بر آن شده تا پلیسی در حوزه این جرایم شروع به کار کند.

وی خاطرنشان کرد: وظایف پلیس فتا پیشگیری از جرایم، مبارزه با جرایم، بررسی و ارائه جرایم سایبری و تکمیل و بررسی پرونده‌های ارائه شده به پلیس فتا به منظور ارسال به قوه قضاییه برای رسیدگی است.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی گفت: تاکنون تعداد 31 فقره پرونده جرائم فضای مجازی در این استان تشکیل شده است که 86 درصد این جرائم توسط نیروهای پلیس فتا کشف شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا