گوناگون

کاهش ارزش غذایی محصول نمادی از خسارت کیفی علف های هرز

2372072 678

منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: در اثر رقابت علف های هرز با گياهان باغی، برای جذب عناصر غذايی، رطوبت خاک و نور كافی، عملكرد گياهان باغی كاهش می‌يابد.

وی تشریح کرد: آلودگی شديد زمين‌های كشاورزی به علف های هرز چند ساله مانع كاشت مداوم بسياری از گياهان در يک منطقه می‌شود.

اتّحاد و ادامه داد: علف های هرز حركت كشاورزان را در زمين مشكل می‌كنند و كارآيی عملياتی مانند مصرف كود سرک و كنترل بيماری ها و آفات و حتی برداشت را كاهش می‌دهند.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علف های هرز به عنوان پناهگاه و میزبان حد واسط برخی از عوامل بیماری و آفات گیاهان زراعی محسوب می شوند و به طور غیرمستقیم می توانند خسارت زا باشند.

وی اظهار داشت: بسياری از سبزی‌ها و گياهان زراعی با اين كه وجود علف های هرز را تحمل می‌كنند اما از كيفيت آنها كاسته می‌شود.

انتهای پیام/س

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا