گوناگون

با 10 روش، ضایعات موادغذایی را به صفر برسانیم

2414266 989 به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران ،با این نکات و
روش‌های جدیدی که خود پیدا می‌کنید، ضایعات مواد غذایی را به حداقل
رسانده، از همه قسمت‌های مواد خوراکی دوباره استفاده کنید.

1-
از قسمت سفید پیازچه بیش‌تر استفاده کنید. ممکن است کمی عجیب به نظر برسد
ولی پیازچه را داخل ظرف آب و در برابر نور خورشید قرار دهید تا دوباره رشد
کرده، هر چند روز یک بار، بتوانید از قسمت‌های سبز آن استفاده کنید و مدتی
طولانی پیازچه تازه داشته باشید.

2- قبل از تاریخ انقضاء شیر و دلمه بستن، از آن برای درست کردن پنیر استفاده کنید.

3-
از لرد قهوه دوباره استفاده کنید. از آن برای فراری دادن مورچه‌ها، به
عنوان خوشبوکننده و از بین بردن بوهای نامطبوع و رشد گیاهان استفاده
نمایید.

4- از پوست پرتقال در تابستان برای دور کردن پشه و مورچه و خلاص شدن از بوهای کهنه استفاده کنید.

5-
به جای دور ریختن موزهای رسیده و خیلی تیره، از آن‌ها برای پختن نان‌های
موزی استفاده کنید. همچنین‌می‌توانید با پختن آن‌ها دسری عالی تهیه نمایید.

6- چیپس مانده را دور نیندازید. کافیست آن‌ها را 10 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا دوباره ترد شوند.

7-
می‌توانید برش باقی‌مانده از پیتزا را بدون مایکروفر دوباره مصرف کنید. آن
را 5-4 دقیقه روی یک کتری با حرارت متوسط قرار دهید. از یک در آلومینیومی
گرد استفاده کنید تا روی پیتزا هم گرم شود.

8- دیگر نان‌های تست
مانده و خشک شده را دور نریزید. می‌توانید آن‌ها را خرد و سرخ کرده همراه
با ادویه استفاده کنید. یا به صورت ورقه ورقه سرخ کرده در سوپ و سالاد مصرف
کنید.

9- برای از بین بردن باکتری‌های موجود در اسفنج قدیمی، اول
آن را خیس کنید و 2 دقیقه داخل مایکروفر بگذارید تا 99 درصد جرم آن از بین
رفته، دوباره قابل استفاده شود.

10- از ضایعات میوه و سبزی برای تهیه کمپوست و کود باغچه استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا