گوناگون

سطح سلامت نان خوزستان افزایش می‌یابد

سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت خوزستان از افزایش سطح سلامت نان در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خوزستان، مهران معلم اظهار کرد: بر اساس تاکید استانداری در خصوص بررسی چالش‌های موجود در عرضه نان باکیفیت در استان و به ویژه کلانشهر اهواز، اولین کارگروه تخصصی بررسی کیفیت آرد و نان استان با حضور دستگاه‌های اجرایی مرتبط در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسه بر طراحی برنامه عملیاتی منسجم و قابل اجرا شامل شناسایی ریسک‌های مرتبط با حوزه آرد و نان و تدوین استراتژی‌ها و فعالیت‌های مرتبط بر انجام بازدیدهای مشترک سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و شرکت بازرگانی و غله منطقه چهار و مراکز بهداشت تاکید شد.

معلم افزود: هدف اصلی این اقدامات، افزایش رضایت‌مندی هم‌استانی‌ها در خصوص کیفیت نان و همچنین ارتقاء سطح سلامت نان و جذب ریزمغزی‌های ضروری بدن توسط این ماده غذایی است.

وی همچنین خواستار حمایت کلیه دستگاه‌های اجرایی استان و اتاق اصناف و اتحادیه‌ها در حل مشکلات موجود به صورت ریشه‌ای شد و بر ضرورت حضور رسانه‌ها و ارباب جراید را در آموزش عمومی به مردم و اصناف در خصوص حوزه‌های مختلف سلامت به ویژه بهداشت مواد غذایی تاکید کرد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا