گوناگون

استان‌های غرب‌ کشور در شاخص‌های «بد» دارنده‌ی رتبه‌های اول کشوری

معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: استان‌های غرب ‌کشور در اغلب شاخص‌های بد، رتبه‌های اول را دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی کرمانشاه، مهندس «مجتبی نیک‌کردار» در نشست معاونین عمرانی و برنامه‌ریزی استانداری‌های غرب کشور، در کرمانشاه، اظهار کرد: برگزاری چنین نشست‌هایی نتیجه‌اش یک صدای واحد و قوی برای پیگیری مطالبات استان‌های غرب کشور است.

وی ادامه داد: باید نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان‌های کرمانشاه، کردستان، ایلام، لرستان و همدان نیز در مجلس یک فراکسیون قوی تشکیل دهند و به‌دنبال تحقق مطالبات مردم این خطه از کشور باشند.

معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: وقتی با هم هماهنگ و همراه می‌شویم می‌توانیم از نقاط قوت هم استفاده کنیم و نقاط ضعف یکدیگر را نیز پوشش دهیم.

نیک‌کردار گفت: استان‌های غرب کشور در شاخص‌های بد رتبه‌های اول، اما در پتانسیل‌ها و توانمندی‌ها رتبه‌های برتر کشور را دارند.

وی خاطرنشان کرد: در بحث راه‌ها، استان‌های غرب کشور مشکلات بسیاری دارند، به‌گونه‌ای که هنوز ارتباط جاده‌ای مناسبی میان شهرستان‌های هم‌جوار وجود ندارد و شاهد شهرستان‌هایی بن‌بست مانند هستیم.

این مقام مسئول در استانداری کرمانشاه گفت: شبکه‌ی ریلی این منطقه هنوز راه‌اندازی نشده و اگر بتوانیم از طریق راه‌ها و شبکهی ریلی خود را به یکدیگر متصل کنیم نتیجه‌اش توسعه است.

نیک‌کردار افزود: در شبکه‌ی انرژی نیز باید بکوشیم به همدیگر متصل شویم تا پایداری شبکه‌ی انرژی‌مان بیشتر و مقرون به صرفه‌تر شود.

وی گفت: میانگین بارش کل کشور، سالانه حدود 200 میلی‌متر است که این رقم در استان‌های غرب کشور بیش از 400 میلی‌متر است، بنابراین باید از این پتانسیل خدادادی منطقه به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم.

معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات پیش آمده برای این منطقه که دامن همه را گرفته بحث ریزگردهاست که باید با هم‌فکری با یکدیگر چاره‌ای بیندیشیم.

به‌گفته‌ی نیک‌کردار، باید قابلیت‌های مرزی را افزایش داد و آن را در اختیار هر پنج استان غرب کشور قرار دهیم.

وی تصریح کرد: احیای جنگل‌های خشکیده و بیمار زاگرس از دیگر اموری است که برعهده‌ی همه‌ی استان‌های غرب کشور است، بنابراین تعامل و هم‌فکری میان این استان‌ها می‌تواند منطقه را در چرخه‌ی توسعه قرار دهد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا