گوناگون

افزایش موادغذایی در خاک در پی استفاده از کود آلی

مدیر آب و خاک سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: افزایش ظرفیت تبدیل عناصر غذایی خاک و افزایش موادغذایی در آن با استفاده از کودهای آلی در باغ به اثبات رسیده است.

کامران یوسفی راد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجان‌ شرقی، افزود: کاهش جمعیت آفات، جلوگیری از انتشار بیماری‌ها و افزایش مقاومت در مقابل آفات و بیماری‌ها را باید از آثار استفاده از کود آلی در باغ تلقی کنیم.

وی تصریح کرد: باغداران کودهای آلی را در افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک موثر می‌دانند.

یوسفی راد با عنوان کردن راهکاری برای کاهش استفاده از کودهای شیمیایی ادامه داد: استفاده از بقایای گیاهی موجود در باغات اعم از برگ درختان، بقایای محصولات زیردرختی، علف‌های هرز و ضایعات محصولات باغی به جای کودهای شیمیایی باعث کاهش مصرف سموم، کود و آب و در نهایت تولید محصول سالم و تضمین سلامت جامعه می‌شود.

مدیر آب و خاک سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌ شرقی بهره‌گیری از کود آلی را تاثیرگذار در بهبود کیفیّت محصولات باغی دانست و یادآور شد: کارشناسان افزایش عملکرد و بهبود کیفّیت محصولات باغی را از نتایج بهره گیری از کود آلی در باغ می‌دانند.

یوسفی راد تاکید کرد: بهره‌گیری کودهای آلی بهبود یافتن تهویه خاک باغ را نیز در پی دارد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا