مدیر آب و خاک سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی گفت: افزایش ظرفیت تبدیل عناصر غذایی خاک و افزایش موادغذایی در آن با استفاده از کودهای آلی در باغ به اثبات رسیده است.
کامران یوسفی راد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجان شرقی، افزود: کاهش جمعیت آفات، جلوگیری از انتشار بیماریها و افزایش مقاومت در مقابل آفات و بیماریها را باید از آثار استفاده از کود آلی در باغ تلقی کنیم.
وی تصریح کرد: باغداران کودهای آلی را در افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک موثر میدانند.
یوسفی راد با عنوان کردن راهکاری برای کاهش استفاده از کودهای شیمیایی ادامه داد: استفاده از بقایای گیاهی موجود در باغات اعم از برگ درختان، بقایای محصولات زیردرختی، علفهای هرز و ضایعات محصولات باغی به جای کودهای شیمیایی باعث کاهش مصرف سموم، کود و آب و در نهایت تولید محصول سالم و تضمین سلامت جامعه میشود.
مدیر آب و خاک سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی بهرهگیری از کود آلی را تاثیرگذار در بهبود کیفیّت محصولات باغی دانست و یادآور شد: کارشناسان افزایش عملکرد و بهبود کیفّیت محصولات باغی را از نتایج بهره گیری از کود آلی در باغ میدانند.
یوسفی راد تاکید کرد: بهرهگیری کودهای آلی بهبود یافتن تهویه خاک باغ را نیز در پی دارد.
انتهای پیام