ˈابوالفضل باب الحوائجیˈ روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت:مواد مخدر شیشه یا آمفتامین از داروهای محرک توان افزا است که باعث تحریک و فعالیت سلسله اعصاب مرکزی شده و در آزمایشگاه های غیر قانونی از داروهای ساده و ارزان ساخته می شود.
وی اضافه کرد: این ماده مخدر یکی از جدیدترین مواد است که در سالهای اخیر در بازار های جهانی به ویژه کشور های توسعه نیافته به سادگی در اختیار جوانان قرار می گیرد و آثار مخرب برجای مانده از مصرف آن برای همیشه در روح و روان افراد مصرف کننده باقی می ماند.
وی با بیان اینکه تنها استفاده چند بار از این ماده مخدر وابستگی شدید به آن را در فرد ایجاد می کند افزود: افراد در دو بار مصرف این ماده دچار تفکر عمیق شده و به شدت وابسته آن می شوند چنان که بدون این ماده مخدر قادر به فکر کردن نبوده و در شرایط حاد نیز ممکن است این توهمات روانی منجر به بیماری شده و تا آخر عمر بیمار را رها نکند و به شوک های پی درپی دچار گردد.
معاون پیشگیری سازمان بهزیستی استان همدان تاکید کرد: شیشه(کریستال) ماده ای به شدت اعتیاد آور است که به شکل پودری سفید رنگ بدون بو و تلخ است و به راحتی در نوشابه های الکلی و غیر الکلی حل می شود که تاثیرات خطر ناکی بر سلامتی انسان دارد.
باب الحوائجی تصریح کرد:افت حافظه،پرخاشگری ،رفتار های جنون آمیز و تهاجمی و آسیب های قلبی و مغزی از عوارض مصرف آن است.
وی گفت: با مصرف این ماده حالاتی مانند هیجان زدگی،بی تابی،تکلم ناصحیح و تند ،کاهش خواب و اشتها و افزایش فعالیت های فیزیکی به وجود می آید.
معاون پیشگیری سازمان بهزیستی استان همدان افزود: شاید مصرف شیشه در مراحل اولیه علایم خوشایندی همچون احساس لذت و افزایش تمرکز داشته باشد، اما پس از گذشت مدت زمان کوتاهی، مصرف آن باعث ایجاد حالت توهم، اضطراب، بی قراری، سوء ظن، حالت هراس و تحریک پذیری می شود.
ˈباب الحوائجیˈ اضافه کرد: افرادی که تجربه مصرف شیشه را دارند بیشتر از مصرف کنندگان تریاک و هرویین معتاد می شوند.
شیشه، مخرب ترین و قوی ترین ماده اعتیادآور است که سیستم عصبی و مغز را درگیر کرده و تا پس از ترک نیز، سالیان سال آثار مخرب آن بر جا می ماند این درحالی است که گروهی از مصرف کنندگان شیشه، رهایی از مشکلات و خستگی های زندگی را علت مصرف آن می دانند، غافل از اینکه با مصرف آن این معضلات چندین برابر می شود.
7529/576
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir