خوراکی ضد تهوع که می تواند در کنترل این حالت عارضه موثر باشد را در حالی امروز به شما کاربران همیشه همراه میهن پست معرفی خواهیم کرد که تهوع در واقع احساس بالا آوردن غذا و به هم خوردن دل. نوعی احساس است همراه با حرکت معکوس اندام های گوارشی که معده برای بیرون راندن چیزی که در داخل آن است، انجام میدهد. در این حالت انسان وادار به استفراغ میشود.
به عبارتی دیگر خوراکی ضد تهوع بیشتر برای خانم های بارداری توصیه می شود که در مسافرت های نوروزی بتوانند با مصرف آن ها از شدت این عارضه کم کنند که البته برای درمان تهوع شدید بایستی از آنتی هیستامین ها، بوتیروفنون ها ، آنتاگونیست های گیرنده سروتونین مانند اندانسترون یامتوکلوپرامید استفاده شود. که در این میان پزشک ها برای خانم های باردار بیشتر ویتامین B6 تجویز می کند.
مغزهای خام : کمبود پروتئین در بدن ، یکی از عواملی است که میتواند به شکلگیری حالت تهوع منجر شود یا آن را تشدید کند. بنابراین در میان خوراکی ضد تهوع مصرف مواد غذایی سرشار از پروتئین سالم مانند مغزهای خام (حتی کره بادام زمینی خالص، در صورت آلرژی نداشتن به آن) که هضم راحتی هم دارند، ترفند مناسبی برای رفع تهوع یا حتی جلوگیری از به وجود آمدن آن موثر است.
به عبارتی دیگر پروتئین های سالم مانند مغزهای خام، انرژی تخلیهشده را سریعا جایگزین میکنند و به همین دلیل سریعا حالت تهوع را از بین میبرند. به گفته متخصصان، اگر حالت تهوع به علت گرسنگی شدید، پایین آمدن سطح قند خون یا بارداری ایجاد شده باشد، خیلی بهتر نسبت به پروتئینها و چربیهای درون مغزهای خام واکنش مثبت نشان میدهد.
با این حال، اگر بدن شما درحال مقابله با ویروسها باشد، مصرف مغزهای خام و منابع پروتئینی دیگر میتواند حالت تهوع را تشدید کند. استفاده از وعدههای غذایی کمچرب و کمپروتئینی که سرشار از مواد غذایی نشاستهای باشند، بهترین انتخاب در مواقع مواجهه با حالت تهوع است.
سیب : در میان خوراکی ضد تهوع مصرف سیب هم به شدت ، تاثیر مثبتی در کاهش تهوع دارد و البته رساندن مقدار کمی فیبر به بدن در مواقعی که با حالت تهوع مواجه میشوید، ترکیبات شیمیایی تهوع ساز را از بدن خارج میکند. با این حال، دریافت فیبر زیاد در این حالت میتواند حالت تهوع را بدتر کند. متخصصان میگویند یکی از ویژگیهای فیبر، این است که هضم را آهسته میکند و همین حالت میتواند به تسکین حالت تهوع منجر شود.
همان طور که اشاره شد، فیبر میتواند تاثیر معکوس هم داشته باشد و مانند عامل محرک برای افزایش حالت تهوع عمل کند. به همین دلیل، متخصصان میگویند که تحت هیچ شرایطی از فیبر زیاد برای درمان حالت تهوع کمک نگیرید. مصرف یک عدد سیب بهصورت روزانه در کنار سبزی های خام تُرد مانند هویج ، ترفند خوبی برای پیشگیری از ایجاد حالت تهوع است. در ضمن، اگر در هضم مواد غذایی جامد مشکل دارید، حتما از آب سیب یا سس سیب استفاده کنید.
زنجبیل : زنجبیل، یکی از ترکیباتی است که هم حالت تهوع و هم استفراغ را تسکین میدهد. شما میتوانید از چای زنجبیلی، خود زنجبیل، آبنباتهای زنجبیلی یا بیسکویت های زنجبیلی برای رفع حالت تهوع استفاده کنید. مطالعات نشان دادهاند که زنجبیل، علائم تهوع را خصوصا در زنان باردار به خوبی تسکین میدهد. ترشی زنجبیل هم که همراه با سوشی مصرف میشود، میتواند همین تاثیر را برای مقابله با حالت تهوع و رفع آن داشته باشد.
آب : نوشیدن چند جرعه آب ساده در مواقع مواجهه با حالت تهوع، یکی از ترفندها برای تسکین این مشکل است. بهعلاوه، اگر در طول روز به اندازه کافی آب بنوشید و تعادل آب را در بدن حفظ کنید، مانع از ابتلا به تهوع و همچنین سردردهای همراه با تهوع میشوید. اگر به نوشیدن آب زیاد در طول روز عادت ندارید، بهتر است که نوشیدن آب را براساس یک برنامه منظم در طولانی مدت افزایش دهید.
بهگفته متخصصان، نوشیدن مایعات (خصوصا آب ساده) از کم آبی بدن جلوگیری میکند، اما زیاده روی در مصرف مایعات دقیقا میتواند نتیجه معکوس داشته باشد و به تشدید حالت تهوع منجر شود.
موز : اگر حالت تهوع شما با کمآب شدن بدن همراه باشد، یا به استفراغ منجر شود، باید چند تکه موز بخورید. موز میتواند به تامین پتاسیم مورد نیاز بدن کمک کند که معمولا ذخایر آن در مواقع مواجهه با حالت تهوع تخلیه شده است.
بنابراین پتاسیم، نوعی الکترولیت است که در طی استفراغ یا اسهال از بدن خارج میشود. در ضمن، موز حالت نشاسته ای و چسبناک دارد که خودش میتواند برای رفع اسهال مفید باشد.