به گزارش روز یکشنبه ایرنا از دامپزشکی خوزستان دکترˈمهرداد دلیلیˈ توضیح داد: طرح کد گذاری لاشه دام های کشتار شده به منظور افزایش سطح و کیفیت نظارت های بهداشتی دامپزشکی، تامین سلامت شهروندان و جلوگیری از تقلب های فرآورده های دامی در استان اجرا می شود.
وی افزود: مصرف کنندگان از این به بعد قادر خواهند بود با سامانه شماره 30008903 تماس گرفته و بیش از پیش نسبت به نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآیند تولید گوشت قرمز در کشتارگاه و مراکز عرضه اطمینان حاصل کنند.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان بیان کرد: اداره کل دامپزشکی استان در اجرای این طرح تلاش دارد اطلاعات تولید شامل محل کشتار دام ،تاریخ تولید، تاریخ انقضاء مصرف و شرایط نگهداری گوشت را روی برچسب های مخصوص ثبت و روی لاشه های کشتار شده الصاق کند.
وی ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح امکان کشتار غیرمجاز و خارج از شبکه کشتارگاهی دام استان کاسته شود.ک/2 646
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
newsroom@irna.ir