Mihanpostاینترنتپزشکیپژوهشیپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوری

عوارض خطرناک و مرگ آفرین وای فای را بشناسید ؟!

عوارض خطرناک و مرگ آفرین وای فای را بشناسید و به دیگریان نیز گوشرد کنید ، این هشداری است که بارها توسط پژوهشگران اعلام و مورد تاکید نیز قرار گرفته است. در این میان مهمترین نشانه از عوارض آن ایت است که بعد از استفاده از وای فای برای همه اتفاق افتاده است که اتفاق فرد استفاده کننده احساس خواب آلودگی می کند؟ در ادامه با میهن پست همراه شوید.

عوارض خطرناک و مرگ آفرین وای فای در مطالعات نشان می‌دهد کسانی که در معرض تابش الکترومغناطیسی تلفن‌های همراه قرار می‌گیرند، به‌طور قابل توجهی سخت‌تر از سایرین به خواب می‌روند و الگوی خوابشان دچار بی‌نظمی می‌شود.

بسیاری از سیگنال‌های وای فای مشکلات مزمن خواب ایجاد می‌کند. محرومیت از خواب البته تنها مشکل نیست، بلکه به دنبال آن فشار خون بالا و توسعه افسردگی نیز رخ می‌دهد. محققان توصیه می‌کنند، قبل از شروع زمان خواب، دستگاه‌های وای فای خاموش شوند.

عوارض خطرناک و مرگ آفرین وای فای

مضر برای رشد دوران کودکی: قرار گرفتن در معرض سیگنال‌های وای فای و تلفن همراه می‌تواند توسعه سلولی طبیعی را بویژه در جنین در حال رشد دچار اختلال کند. این گروه جمعیت، بیشترین حساسیت را به اثرات مضر وای فای دارند. امواج وای فای در دسته‌بندی میدان‌های الکترومغناطیسی ماکروویو قرار دارد و ممکن است کودکان نسبت به بزرگسالان، میزان بیشتری از این تشعشعات را جذب کنند. آنچه نگران‌کننده است این که خانم‌های باردار باید از قرار گرفتن در معرض تشعشعات ماکروویو دوری کنند، چون جنین بیشتر در معرض خطر قرار دارد.

موثر بر رشد سلولی: محققان آزمایشی را برای مشخص کردن تاثیر روترهای وای فای بر رشد گیاهان انجام دادند. در این آزمون،‌ گروهی از گیاهان در اتاق بدون وای‌فای و گروهی دیگر در اتاق با وای‌فای قرار داده شدند و نتیجه آن بود که بعد از دو هفته هیچ‌گونه رشدی در گیاهانی که در اتاق با وای فای بودند، دیده نشد.

خشکی مخاط: اگر به طور مزمن از خشکی بینی، گلو یا چشم‌ها رنج می‌برید و دلیل مشخصی برای آن پیدا نمی‌کنید، ممکن است دچار حساسیت به الکترومغناطیس ساطع شده از منبع‌های گوناگون تشعشعات شده باشید. علاوه بر خشکی مخاط علائم دیگر حساسیت الکترومغناطیسی می‌تواند شامل تورم غشاها بدون عوامل عفونی باشد. بنابراین اگر عامل دقیقی برای خشکی مزمن مخاطتان پیدا نشد، احتمالا پای وای فای در میان است.

عوارض خطرناک و مرگ آفرین وای فای

محققان آزمایش‌ها و بررسی‌های بسیاری‌ روی امواج WiFi ‌انجام داده و به این نتیجه رسید‌ه‌اند که شاید این امواج، منجر به بروز سرطان مغز در انسان شود. این در حالی است که سال ها قبل نیز یعنی در سال ۲۰۱۱ آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) امواج WiFi را در گروه عوامل ‌«احتمالا» سرطان‌زا برای انسان طبقه بندی کرد.

افزایش استرس قلب: قرار گرفتن در معرض شبکه‌های بی‌سیم و ۳G یا تلفن‌های همراه منجر به افزایش ضربان قلب می‌شود درست مانند زمانی که فرد تحت استرس شدید قرار دارد.

کاهش فعالیت مغز: تحقیقات انجام شده روی اثرات تابش ۴G روی مغز از طریق ام‌آر‌آی ثابت کرده فعالیت مناطق مختلف مغز در افرادی که در معرض این تابش هستند، کاهش می‌یابد.

کاهش باروری مردان: تحقیقات ثابت کرده قرار گرفتن در معرض فرکانس‌های وای فای منجر به کاهش حرکت اسپرم و شکسته شدن دی‌ان‌ای می‌شود. البته این امواج می‌توانند تخمدان‌ها را نیز مورد حمله قرار دهند و منجر به ناباروری در هر دو جنس زن و مرد شوند.

ابتلا به سرطان: اگرچه خطر ابتلا به سرطان در اثر دریافت فرکانس‌های وای فای مورد بحث است، اما نمی‌توان آن را نادیده گرفت. مطالعات حیوانی ثابت کرده قرار گرفتن در معرض تابش الکترومغناطیسی، خطر توسعه تومور را افزایش می‌دهد.

چه باید کرد ؟ از آنجا که قرار گرفتن در معرض فرکانس‌های وای فای، منجر به کاهش سطح ملاتونین؛ هورمون تنظیم‌کننده چرخه خواب و بیداری در بدن می‌شود، مصرف مکمل‌ها برای جبران اثرات زیانبار وای فای روی بی‌خوابی می‌تواند کمک‌کننده باشد. با این حال نباید از نظر دور داشت که این تنها راه نبوده و ضروری است، خود را از اشعه وای فای دور نگاه داریم. به نوعی از ساده‌ترین روش‌های کاهش خطرات این است که لپ‌تاپ، موبایل و تبلت را نزدیک بدنتان نگه ندارید و بعد از این که کارتان با این وسایل تمام شد، از آنها فاصله بگیرید. اگر از این دستگاه‌ها استفاده نمی‌کنید، هیچ دلیلی ندارد که از صبح تا شب اطراف تان روشن باشد.

عوارض خطرناک و مرگ آفرین وای فای

چند نکته درباره کاهش خطرات WiFi: واقعیت این است که نمی‌توان در برابر ‌‌امواج و سیگنال‌های WiFi کار چندانی انجام داد. نه رفتن در آب و نه پوشیدن زره، هیچ یک نمی‌تواند جلو‌ ‌نفوذ ۱۰۰ درصدی WiFi را بگیرد. از آنجا‌ که WiFi و استفاده از آن به بخشی از زندگی اجتماعی بدل شده‌، فرار از آن هم بی معنی و نا‌شدنی است.

تنها اقداماتی که در این زمینه می‌توان انجام داد، اینکه تا حد ممکن از سرچشمه پخش و انتشار سیگنال‌های WiFi دوری کنید و مطمئن شوید، مدت زمان زیادی را در نزدیکی میزی که مودم WiFi‌ روی آن است نمی‌گذرانید. همچنین در مواقع غیر ضروری، هم مودم و هم دستگاه‌هایی را که به WiFi متصل هستند ‌خاموش کنید.

نگته دیگر آنکه اکنون در بازار تبلیغاتی در راستای دستگاه‌هایی وجود دارد که امواج و سیگنال‌های WiFi را مهار کرده و خطرات آنها را کاهش می‌دهند. این تبلیغات با اغراق در خصوص خطرات WiFi سعی در تشویق شما برای خرید یکی از این دستگاه‌ها ‌دارند؛ اما واقعیت این است که امواج رادیویی کار خود را ‌خواهند کرد و نکته مهمتر آنکه همان گونه که گفته شد، در حقیقت خطر WiFi در قیاس با گوشی هوشمند و موبایل به مراتب کمتر است.

منبع   activistpost

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا