عبدالله محمودی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، گفت: سطح زیر کشت جو آبی و دیم این شهرستان چهار هزار و 270 هکتار است .
وی افزود: برداشت جو در این شهرستان از اواخر خردادماه آغاز شده است و تا 20 تیرماه ادامه دارد.
محمودی با اشاره به سرمازدگی 35 درصد از مزارع جو این شهرستان گفت: پیشبینی میشود بیش از 15 هزار تن جو در این شهرستان تولید شود.
وی سطح زیرکشت جو این شهرستان را در سال گذشته چهار هزار و 742 هکتار عنوان کرد و افزود: سال گذشته در این شهرستان بالغ بر 13 هزار و 610 تن جو تولید شد.