گوناگون

30 تندیس معدنی با قابلیت صادراتی در زنجان وجود دارد

کریم حسینخانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مواد معدنی استان زنجان هم در بعد داخلی و هم خارجی می تواند استفاده و ارز آوری زیادی داشته باشد.

وی عدم استفاده مطلوب از پتانسیل معدنی استان زنجان را مورد انتقاد قرار داد و افزود: ازپتانسیل معدنی استان زنجان آنچنان که باید استفاده جامع و مطلوب صورت  نمی گیرد.

حسینخانی وجود ذخایر معدنی منحصربفرد در استان زنجان را یاداور شد و افزود: در حال حاضر معدن سرب و روی انگوران بزرگترین معدن خاورمیانه در استان زنجان است.

وی با اشاره به ذخایر ارزشمند و بالای  سنگ آهن در استان زنجان افزود: در حال حاضر کارخانه “نورد” در استان راه اندازی شده و با توجه به نیاز استان چندکارخانه نورد نیز در استان احداث خواهد شد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی  استانداری زنجان  موقعیت این استان را در زمینه سنگ های معدنی و سنگ های تزئینی مطلوب عنوان کرد و افزود: استان زنجان از استانهای منحصربه فرد در برخورداری از سنگ های تزئینی است که در این زمینه واحدهای متعدد فراوری سنگ های تزئینی  دراستان فعال هستنندو بسیاری از این سنگ ها به نقاط مختلف کشور و خارج از کشور صادر می شود.

حسینخانی همچنین به درآمدزایی بالایی محصولات معدنی استان زنجان اشاره کرد و بخش مهم این ارزآوری را موبوط به حوزه سرب وروی دانست و گفت:  سالانه 300 میلیون دلار از محل صادرات شمش روی عاید استان زنجان می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا