گوناگون

70 هزار دانش آموز و معلم در خصوص بیماری ایدز در خراسان رضوی آموزش می بینند

به گزارش خبرنگار مهر، جواد حسینی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد بهداشت این اداره در مشهد اظهار کرد: این رقم در سال آینده افزایش و آموزشهای فرزند پروری ویژه اولیا نیز به آن افزوده می شود.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از وجود هزار و پانصد مدرسه مروج سلامت در استان خبر داد و افزود: مدارس باید به سطحی از بهداشت روانی و جسمی برسند که معیار سلامت باشند.

حسینی با بیان این که پخش تولیدات هنری مدارس مروج سلامت در رسانه ملی می تواند فرهنگ ساز سلامت باشد، گفت: وجود پایگاههای سلامت که با رایزنی آستان قدس رضوی در مدارس تشکیل شده است نیز عمده ای در حفظ سلامتی نسل جوان دارد.

وی با تاکید بر این که در مدارس باید پیوست سلامت داشته باشیم تاکید کرد: نوسازی ملزم به ارائه شناسنامه سلامت اماکن ساخته شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ایجاد رشته بهداشت مدارس در دانشگاه فرهنگیان را فرصتی مغتنم برای آموزش و به کارگیری دانشجو معلمانی دانست که در دسترس نهاد تعلیم و تربیت برای رشد سلامت در مدارسند.

حسینی تشکیل کمیته ای متشکل از کارشناسان حوزه تربیت بدنی، مرکز بهداشت استان، نوسازی، شهرداری، پژوهش اداره کل آموزش و پرورش و نمایندگان مراکز بهداشت را حرکتی علمی برای اجرایی ساختن سیاستهای جلسات شورای سلامت دانست و گفت: سلامت مهمترین بخش کار ماست و مهمترین جایی که این کار اجرایی می شود مدارس هستند.

وی از بومی سازی سند سلامت شهرستانهای استان خبر داد و افزود: شورای سلامت ادارات، مناطق و نواحی با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی باید به سلامت دانش آموزان اهتمام ویژه داشته و بدانند ما مصوبات آنها را ارزیابی می کنیم.

وی با اشاره به شعار خودمراقبتی بهداشت و سلامت کشور، گفت:تحقیقات نشان می دهد 70 درصد سلامت  انسانهابه سبک زندگیشان باز می گردد که از این میان معلمان بیشترین خودمراقبتی و کمترین میزان آسیبهای اجتماعی را دارند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در بخش مشارکتهای دانش آموزی که زیرمجموعه سیاست مشارکت همه جانبه وزارت آموزش و پرورش است، 35 راهکار احصا شده است که به دانش آموزان با نقش پذیری کمک می کند،در پیشگیری، خود مراقبتی و توانمند سازی رشد کنند.

حسینی اجرای طرحهای شهرداران مدرسه، بهداشتیاران وسلامت یاران را برای دانش آموزان برشمرد و از اجرای طرح خیرین سلامت یارکه به همراهی دانش آموزان، معلمان و مدیران، بر حفظ سلامت روحی و جسمانی افراد مدرسه تاکید دارد، یاد کرد.

 وی هم افزایی شورای تحقیقات و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را خواستار شد.

در ادامه این جلسه، حسین عزیزی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تشکیل جلسات  سلامت در شهرستانها رابرای فعالیت در حوزه سلامت جوانانمورد تاکید قرارداد.

جمال میر موسوی، معاون بهداشت دانشگاه سبزوار نیز در این جلسه استاندارد سازی برنامه غذایی مدارس شبانه روزی را درخواست کرد.

معاون بهداشت دانشگاه سبزوار آموزش مدیران را در این زمینه بسیار مفید دانست.

محمد جعفر صادقی، معاون بهداشت دانشگاه نیشابور نیز در این جلسه ستاره دار شدن مدارس مروج سلامت در ارزیابی مدیران را مطرح کرد.

معاون بهداشت دانشگاه سبزوار حضور روسای ادارات آموزش و پرورش هر شهرستان را در شورای سلامت کار ساز دانست.

علی عالمی، رئیس مرکز بهداشت گناباد نیز در ادامه تسهیل موانع پژوهش در حوزه بهداشت مدارس را عنوان و افزود: چالشهای آموزش و پرورش با پژوهش مرتفع می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا