استاندار البرز گفت: شرکتهای دانشبنیان با تجاریسازی علم و فناوری میتوانند تاثیر بسزایی در توسعه استان داشته باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه البرز، سیدحمید طهایی، امروز(26 شهریور)، در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری البرز، طی سخنانی اظهار کرد: مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی از ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی بسیاری برخوردار است و وجود پژوهشکده گیاهان دارویی، مرکز ملی ذخایر ژنتیک و زیستی ایران، مرکز تخصصی مبدلها و منابع تغذیه، مرکز تخصصی ماشینهای الکتریکی فشار قوی و مرکز فارم حیوانات تراریخته پژوهشگاه رویان از نمونههای بارز توانایی علمی و تحقیقاتی این مجتمع محسوب میشود.
وی افزود: برای انتفاع از تواناییهای این مجتمع تحقیقاتی و ظرفیتهای جهاددانشگاهی باید شرایطی را فراهم کرد که دستاوردهای این مراکز بیش از بیش به مردم و مسئولان معرفی شود.
این مقام مسئول توسعه شرکتهای دانشبنیان را ابزاری برای معرفی دستاوردهای این مراکز علمی و تحقیقاتی دانست و گفت: در حال حاضر 18 شرکت دانشبنیان در استان البرز مشغول به فعالیت هستند اما با توجه به ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی موجود ضرورت افزایش این شرکتها دوچندان میشود.
طهایی ادامه داد: خوشبختانه دولت تدبیر و امید برای حمایت از فعالیتهای علمی و تحقیقاتی اقداماتی از قبیل اعطای وامهای قرضالحسنه از محل صندوق توسعه ملی به صاحبان فکر و ایدههای پژوهشی را در دستور کار قرار داده است، لذا افراد با بهرهگیری از فرصت موجود میتوانند پژوهشهای علمی خود را از مراحل تئوری و آزمایشگاهی خارج کرده و آنها را تجاریسازی نمایند.
استاندار البرز تأکید کرد: با تجاری شدن پژوهشهای علمی نیازهای بازار به میزان قابل توجهی مرتفع میشود و استان میتواند از این ظرفیتها در راستای توسعه هرچه بیشتر سود ببرد؛ چرا که تولید این محصولات منجر به کاهش واردات، افزایش تولید داخلی و به تبع آن رونق اقتصادی خواهد شد.
وی در پایان سخنان خود گفت: امیدواریم با همکاری مسئولان ذیربط در آیندهای نه چندان دور شاهد رونق هرچه بیشتر مراکز علمی و تحقیقاتی استان باشیم.
انتهای پیام