Mihanpostپیشنهاد سردبیرگردشگریمعماری

شگفت انگیزترین و زیباترین برج های ساعت در جهان + عکس

ساعت طاووس در موزه ارمیتاژ سن پترزبورگ قرار دارد و به طور اختصاصی برای کاترین دوم ساخته شده است.

زیباترین برج های ساعت در جهان یکی از شگفت انگیزترین معماری ها است که هرساله بسیاری از گردشگران به تماشای این برج ها ترغیب می شوند. در ادامه با میهن پست همراه می شوید.

شاید برایتان تعجب برانگیز باشد که خیلی اوقات این ساعت‌ها هستند که مقصد گردشگران را مشخص می‌کنند. همه ساله در اقصی نقاط جهان بسیاری از گردشگران بازدید از برج‌ها و موزه‌های ساعت را هدف گردشگری خود قرار می‌دهند. پیشنهاد می‌کنیم با ما به تماشای این ساعت‌های شگفت انگیز و زیبا در دنیا بنشینید و این مطلب را از نظر بگذرانید.

۱- ساعت نجومی پراگ

پراگ اورلو، یک ساعت نجومی قرون وسطایی است که در تالار شهر اولدتان نصب شده. این ساعت در سال ۱۴۱۰ ساخته شد. هنگامی که ساعت ۱۲ می‌شود از درگاهی که در بالای این ساعت تعبیه شده است اشکالی منقش به شمایل دوازده نفر از حواریون بیرون می‌آید. ۴ مجسمه در کنار این ساعت وجود دارد که نماد ۴ چیز بد هستند. این مجسمه‌ها به ترتیب از راست به چپ نماد خوش‌گذرانی، مرگ، خساست و غرورند.

۲- بیگ بن

بیگ بن، بزرگترین و معروف‌ترین برج ساعت در دنیا است. این برج در ضلع شمال شرقی ساختمان پارلمان انگلستان قرار دارد. اغلب از نام بیگ بن برای این برج ساعت استفاده می‌شود اما نام رسمی آن برج الیزابت است. در سال ۲۰۱۷ این ساعت خاموش شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار است در سال ۲۰۲۱ پس از تعمیر و افزودن صداهای جدید دوباره از آن رونمایی شود.

۳- ساعت طاووس

این ساعت در موزه ارمیتاژ سن پترزبورگ قرار دارد و به طور اختصاصی برای کاترین دوم ساخته شده است. اشکال خروس، جغد و طاووس در روزهای خاصی به حرکت در می‌آیند و توجه بسیاری را به خود جلب می‌کنند.

۴- تالار شهر فیلادلفیا

بزرگترین ساختمان شهرداری در آمریکا در شهر فیلادلفیا با سبک معماری بسیار مجلل در سال ۱۹۰۱ افتتاح شد. ساخت این برج عظیم ۳۰ سال به طول انجامید و طول آن به ۱۷۰ متر می‌رسد.

۵- اگن‌رولر

این ساعت در کوبلنتس آلمان قرار دارد. مجسمه یک صورت زیر این ساعت وجود دارد که گفته می‌شود مربوط به سارقی است که در قرن شانزدهم به خاطر جنایاتش سرش از بدنش جدا شده است. چشمان این مجسمه با حرکت پاندول حرکت می‌کند. زبان این مجسمه هم هر نیم ساعت یک بار بیرون می‌آید. دلیل این حرکات این است که شنیده شده این سارق هنگام بریده شدن سرش چشم‌ها و زبانش را تکان می‌داده است. ساعت فعلی که در این شهر وجود دارد در سال ۱۹۶۵ ساخته شده اما این ساعت قبل از آن و در قرن هجدهم ساخته شده بود که در جریان جنگ جهانی دوم تخریب شد.

۶- ساعت کرملین

ساعتی که در برج اسپاسکایا در سال ۱۷۰۶ ساخته و در سال‌های ۱۸۵۱ و ۱۹۱۳ بازسازی شد. دلیل بازسازی‌ها هم این است که این ساعت بخاطر آتش سوزی و انقلاب روسیه تخریب شده بود. موسیقی‌های مختلفی طی سالیان دراز از این ساعت پخش شده‌اند.

۷- زیت‌گلاگی

زیتگلاگی برج قرون وسطایی در برن سوئیس است. این برج در سال ۱۴۰۵ ساخته شد. امروزه این برج از نشانه‌های توریستی اصلی شهر محسوب می‌شود. این ساعت اسطرلاب داشته و یک تقویم نجومی نیز دارد. ۱۲ علامت زودیاک نیز در این ساعت حضور دارند. شاید باعث تعجبتان شود اما آلبرت اینشتین نظریه نسبیت خود را از این برج ساعت الهام گرفت.

۸- برج ساعت یادبود جوزف چمبرلین

طرفداران ساعت‌ها بدانند که این بزرگترین برج ساعت دنیاست و ۱۰۰ متر ارتفاع دارد و در دانشگاه بیرمنگام احداث شده است.

۹- پوئرتا دل سول

یکی دیگر از زیباترین برج های ساعت در کشور اسپانیا و شهر مادرید واقع شده است. مردم همه ساله در ۳۱ دسامبر به ساعت این برج که قبلا دفتر پستی سلطنتی بوده خیره می‌شوند.

۱۰- ساعت بخار گس‌تاون

در خیابان واتر در ونکوور کانادا، ساعتی وجود دارد که معروف است با بخار کار می‌کند اما اینگونه نیست. این ساعت به یکی از بزرگترین جاذبه‌های گردشگری کانادا تبدیل شده و خیل عظیمی از مردم همیشه در کنار این برج در حال تصویربرداری از آن هستند. ساعت بخار ونکوور در سال ۱۹۷۷ توسط ساعت سازی به نام ریموند ساندرس ساخته شد.

۱۱- راتائوس گلاکنسپیل

اینبرج در میدان اصلی شهر مونیخ قرار دارد و آن طور که به نظر می‌رسد قدیمی نیست. این ساعت در سال ۱۹۰۸ ساخته شد. روی این ساعت عروسک‌هایی قرار دارند که و هر کدام نماد تاریخ و داستانی از کشور آلمان هستند.

چنگیز قیاسی

چنگیز قیاسی متولد ۱۳۶۰ و فارغ التحصیل دوره کارشناسی علوم ارتباطات - شاخه روزنامه نگاری - و دکترای مدیریت کسب و کار است. وی علاوه بر 12 سال تجربه سردبیری چند نشریه چاپی ،۷ عنوان ملی در جشنواره های مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در کارنامه خود دارد ، وی در سال 92 مجله اینترنتی« میهن پست» را تاسیس کرد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا