به گزارش ایرنا، سرهنگ ˈتقی حسینیˈ روز چهارشنبه در میزگرد تخصصی ˈنقد و بررسی اقدامات مقابله با عرضه مواد مخدر و روان گردانهاˈ در اصفهان افزود: این افزایش در حالی است که کشف مواد مخدر در سال 92 در مقایسه با سال 91 نیز 76 درصد بیشتر بود.
وی یکی از علت های افزایش کشفیات را با توجه به کویری بودن استان اصفهان، استقرار یگان تکاوری فرماندهی انتظامی استان با حدود 200 نفر نیرو در منطقه ورزنه در شرق اصفهان عنوان کرد.
وی با اشاره به تغییرات بسیار در نحوه جابه جایی مواد مخدر گفت: در گذشته جابه جایی ها به صورت کاروانی انجام می شد ولی حالا با ماشین های تیزرو و ابزار جدید و یا روش بلع و انباری است.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان افزود: این پلیس تنها نیرویی است که در هیچ یک از استانها برای آن شرایط امن وجود ندارد و برای مقابله با عرضه مواد مخدر در همه استانها با شیوه ای درگیری روبروست.
وی اصفهان را جزو 10 استان اول کشور در پاک بودن از مواد مخدر صنعتی عنوان کرد.
دکتر ˈبارانیˈ رییس بیمارستان فارابی اصفهان نیز گفت: اگر 10 درصد جدیت نیروی انتظامی در برخورد با عرضه مواد مخدر را دیگر دستگاههای اجرایی داشتند وضع مواد مخدر در کشور به این شدت نمی رسید.
وی اظهار کرد: در این رابطه وظیفه برخی دستگاهها از جمله صدا و سیما، آموزش و پرورش، آموزش عالی، حوزه علمیه و دیگر دستگاهها بسیار مهم و حساس است.
وی با اشاره به کاهش سن اعتیاد به مواد مخدر از 20 سال به 12 سال گفت: قاچاقچیان مواد مخدر از تمام ابزارهای موجود بهره می برند ولی ما اصلا ابزاری برای این مهم به کار نمی بریم.
وی تاکید کرد: بهترین روش مبارزه با عرضه مواد مخدر و روانگردان، پیشگیری است.
بارانی با بیان اینکه آسیبهای فرهنگی و اجتماعی مواد مخدر قابل درمان نیست و گفت: اعتیاد با روشهای مختلف درمان می شود ولی نباید از آسیبهای دیگر آن غافل بود.
دومین میزگرد تخصصی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با عنوان ˈنقد و بررسی اقدامات مقابله با عرضه مواد مخدر و روان گردانهاˈ روز چهارشنبه در دانشگاه جامع علمی و کاربردی بهزیستی اصفهان با حضور کارشناسان و دانشجویان برگزار شد.
پ/510/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir