گوناگون

بهره‌برداری از دستگاه مکانیزه سیلو در کشت و صنعت مغان

با حضور استاندار اردبیل دستگاه مکانیزه سیلو برای نخستین بار در استان اردبیل در کشت و صنعت و دامپروری مغان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در اردبیل، «اروجعلی محمدی» مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در آئین افتتاح این طرح، گفت: برای خرید دستگاه «سیلاژ بگر»، 20 میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت کشت و صنعت مغان سرمایه‌گذاری شده است.

وی افزود: این دستگاه هر ساعت می‌تواند 40 تن علوفه‌ی بسته‌بندی کرده و روزانه نیز با 10 ساعت کارکرد مداوم قادر است حدود 400 تن ذرت علوفه‌ای را بسته‌بندی کند.

رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه در گذشته میزان تولید ذرت علوفه‌ای مغان نزدیک 300 هزار تن بود، گفت: در سایه‌ی دولت «تدبیر و امید» هم‌چنین مسئولان استانی و شهرستانی با خرید این دستگاه نزدیک 700 تا 800 هزار تن به ذرت علوفه‌ای در این منطقه افزوده شده و آن باعث می‌شود که استان اردبیل در زمینه‌ی بسته‌بندی و تولید ذرت علوفه‌ای بیش از 70 درصد توسعه یابد.

محمدی با بیان اینکه این دستگاه مختص این نیست که فقط کشت و صنعت مغان از آن استفاده کند، ادامه داد: روستائیان منطقه و حتی کشاورزانی که در دامنه‌ی کوه سبلان مشغول کشاورزی هستند هم می‌توانند از آن استفاده می‌کنند.

وی افزود: اگر تعداد این دستگاه‌ها در منطقه مغان بیشتر شود ما از این طریق می‌توانیم ذرت‌های علوفه‌ای را بصورت بسته‌بندی کرده و به دامپروری‌های کل کشور ارسال کنیم و این در حالی است که این علوفه‌های بسته‌بندی شده تا یکسال می‌توانند بدون اینکه خراب شوند همان خاصیت شرایط اولیه را حفظ کنند.

به گزارش ایسنا، در مراسم افتتاح دستگاه مکانیزه سیلو کشت و صنعت و دامپروری مغان، علاوه‌بر استاندار اردبیل، معاون امور عمرانی استاندار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، نماینده‌ی مردم شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار در مجلس، فرماندار پارس‌آباد، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره کشت و صنعت مغان، جمعی از مسئولان شهرستانی و کارکنان شرکت کشت و صنعت مغان حضور داشتند.

براساس این گزارش، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان که یکی از مجموعه‌های عظیم اقتصادی، تولیدی و کشاورزی کشور و منطقه شمال‌غرب است با داشتن بیش از 2600 هکتار باغ میوه و اراضی وسیع کشاورزی و تنوع تولید محصولات مختلف و داشتن مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه‌ی قند، لبنیات یکی از بنگاه‌های اقتصادی عظیم در کشور است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا