معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی گفت: پرسنل جهاد دانشگاهی با همدلی قادر به انجام کارهای سخت هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه لرستان، بهروز بادکو در دیدار معاونان جهاددانشگاهی با معاونان استاندار افزود: بر اساس طرحهای آمایش، ثروتهای هر کشور به دستههای طبیعی و ملی، فیزیکی و غیرمحسوس تقسیم میشوند که ارزش سرمایههای نامحسوس در این بین بسیار بالا و ملاک غنی بودن ثروت در هر ملت است.
وی با اشاره به اینکه ثروتهای نامحسوس شامل سرمایههای اجتماعی، فرهنگی، به یکدیگر عشق ورزیدن، راه انداختن کار مردم و… میشود، اظهار کرد: این سرمایهها به راحتی قابل اندازهگیری نیستند و کشوری که چنین ثروتهایی را داشته باشد داراییهای غنی دارد.
بادکو اضافه کرد: اگر در بین جامعهای همدلی در انجام کار و فعالیتی وجود داشته باشد قطعاً آن ملت ثروتمند و غنی شناخته خواهند شد، چراکه به راحتی میتوانند به خواستههای خود برسند.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه جهاد دانشگاهی با همدلی و تلاش شبانهروزی فعالیتهای خود را انجام میدهد، افزود: ثروت نامحسوسی همچون همکاری، همدلی و هماندیشی سبب توسعه فعالیت این نهاد شده است.
وی اظهار کرد: همچنین جهاد دانشگاهی مراکز استانها میتوانند با مدیریت برنامهریزی شده دانشگاههای علمی کاربردی، دانشجویان خودکفا را فارغالتحصیل کنند.
بادکو تصریح کرد: با کمک آموزشهای کوتاهمدت مراکز رشد فناور جهاد دانشگاهی میتوانیم از دل دانشگاههای علمی کاربردی چندین شرکت دانشبنیان را تأسیس و راهاندازی کنیم.
معاون پشتیبانی و امور مجلس با تأکید بر اینکه در بین پرسنل جهاد دانشگاهی روحیه ریسکپذیری وجود دارد، یادآور شد: این نهاد در شناسایی و رفع مشکلات استانی توانایی بالقوهای داشته و به راحتی میتواند با عزم راسخ خود به رفع بیکاری بپردازد.
وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان میتواند از پتانسیل بالای گیاهان دارویی استفاده کرده و بازار مصرف اینگونه مواد را در دست بگیرد.
انتهای پیام