گوناگون

حمايت از نويسندگان بومي اولويت كاري كتابخانه هاي عمومي كردستان است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعيل احمدي ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران رسانه هاي جمعي كردستان اظهار داشت: حمايت از نويسندگان بومي در استان كردستان يكي از سياست ها و اولويت هاي اصلي اداره كل كتابخانه هاي عمومي به شمار مي رود.

وي با اشاره به مهمترين اقدامات صورت گرفته در راستاي حمايت از نويسندگان بومي در استان كردستان يادآور شد: از خرداد  سال 92 تاکنون نزدیک به 30 عنوان کتاب از نویسنگان و ناشران بومی خریداری شده و در کتابخانه های عمومی سطح استان كردستان توزیع شده است.

مدير كل كتابخانه هاي عمومي استان كردستان بيان کرد: هم اکنون نیز کتاب های دیگری از نويسندگان بومي استان كردستان در نوبت اخذ مجوز قرار دارند که پس از طی مراحل اداری از نویسندگان و ناشران خریداری و در کتابخانه های عمومی سطح اين استان توزیع می شوند.

وي با اشاره به محدوديت هاي اعتبار اداره كل كتابخانه هاي عمومي استان كردستان براي حمايت از نويسندگان بومي گفت: هنرمندان و نویسندگان استان کردستان نیازمند حمایت هستند و کتابخانه های عمومی به عنوان نهادی فرهنگی در حد توان اعتبارات و امكانات خود از این قشر اثرگذار و زحمتکش به شیوه های مختلف حمایت می کند.

احمدي با اشاره به لزوم ترويج فرهنگ مطالعه و كتابخواني در استان كردستان به عنوان يك اصل مهم عنوان کرد: حمایت از نویسندگان و ناشران بومی استان گامی اساسی در ترویج فرهنگ کتابخوانی و نهادینه کردن فرهنگ مطالعه در  میان اقشار مختلف مردم است.

وي در بخش ديگري از سخنان خود يادآور شد: به مناسبت ماه مبارک رمضان، کتاب تجوید به زبان ساده اثر خانم فرانک تحسری نویسنده اهل سنت در کتابخانه های عمومی کردستان توزیع شد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان با اشاره به ويژگي هاي اين كتاب اظهار داشت: این کتاب در شش فصل به قلم این نویسنده بومی نگاشته شده و در سال گذشته توسط انتشارات تافگه سنندج به چاپ رسیده است.

 احمدی ادامه داد: در کتاب «تجوید به زبان ساده» علاوه بر ساده سازی مباحث تخصصی قرآن، اطلاعاتی نیز درباره آخرین کتاب خدا به اجمال برای مخاطبان بیان شده است.

وي عنوان کرد: اداره کل کتابخانه های عمومی استان کردستان در راستای حمایت از نویسندگان و ناشران بومی و همچنین توجه به نیازهای مخاطبان اقدام به خرید و توزیع کتاب مذکور در کتابخانه های عمومی استان کرده است.

مدير كل كتابخانه هاي عمومي استان كردستان در پايان سخنان خود با بيان اينكه اين استان ظرفيت هاي بسيار خوبي در حوزه فرهنگي در اختيار دارد، بيان كرد: بهره برداري از تمامي ظرفيت هاي فرهنگي استان كردستان يكي از برنامه هاي اصلي ماست و انتظار مي رود كه در راستاي عملياتي كردن اين مهم نه تنها كليه ادارات و سازمان هاي دولتي، بلكه اقشار مختلف مردم نيز مشاركت و همراهي بهتري داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا