کارشناس امور سمنهای اداره کل میراثفرهنگی استان سمنان گفت: معرفی استان سمنان نیاز به مشارکت عموم مردم و به خصوص سمنها دارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان ، مازیار اتوکش در نشست هم اندیشی با انجمنهای مردم نهاد حوزههای میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان سمنان خواستار فعالیت بیشتر سمنها برای معرفی استان سمنان شد.
وی گفت: سمنها میتوانند نقش مهمی در افزایش توجه عمومی به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری داشته باشند.
علی محمد صابری، عضو هیات مدیره انجمن دوستداران میراث فرهنگی شهمیرزاد نیز در این نشست خواستار اجرای فعالیتهای زیربنایی در حوزه میراث فرهنگی و حفظ بافت تاریخی شهمیرزاد شد و گفت: سمنها قدرت اجرایی چندانی ندارند.
مسئول انجمن جوانان سرزمین آفتاب تابان نیز خواستار فعالیت بیشتر سمنها در استان شد و گفت: یکی از راههای توسعه گردشگری استان، برگزاری تورهای یکروزه است.
اسماعیل مونسی با تاکید بر رشد گردشگری ایرانی – اسلامی، گفت: در حوزه گردشگری بسیاری از مباحث از جمله توجه به فرهنگ دفاع مقدس و انقلاب اسلامی مغفول مانده است.
در ادامه کارشناس روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان سمنان نیز گفت: سمن ها باید در آشناسازی جوامع محلی با صنعت گردشگری نقش موثری ایفا کنند.
سمانه سلطانی پور با بیان اینکه یکی از مشکلات اصلی رونق نیافتن گردشگری استان سمنان، عدم حساسیت عمومی نسبت به حفظ و معرفی آثار تاریخی و جاذبههای گردشگری است، افزود: اینکه امروز یزد به مقصد گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شده به دلیل توجه عموم مردم استان یزد به امر گردشگری و حفاظت از میراث گذشتگان است.
وی با بیان اینکه سمنها نباید منتظر دستگاههای اجرایی برای خدمات رسانی باشند، گفت: یکی از بهترین فعالیت سمنها میتواند ایجاد همبستگی عمومی برای حفاظت از آثار تاریخی و به خصوص بافت تاریخی شهرهای استان باشد. این انجمنها میتوانند عامل ارتباط هر چه بیشتر مردم با میراث فرهنگی باشند.
انتهای پیام