دستگاه اتانازی یا دستگاه خودکشی ، مرگ آسان توسط یک دانشمند استرالیایی در حالی ساخته شد است این دستگاه اتانازی یا دستگاه خودکشی با استفاده از پرینتر سه بعدی ساخته است که میتواند به آرامی جان فرد را بگیرد. دستگاه اتانازی مفهومی طراحی شده است که میتواند افراد را به صورت صلحآمیزی به آغوش مرگ بفرستد.
قبل از توضیح بیشتر در خصوص دستگاه اتانازی یا مرگ آسان ، بد نیست بدانید که اتانازی، هومرگ یا مرگیاری در زبان یونانی به معنی «مرگ خوب» است، به مرگ در شرایطی گفته میشود که بیمار بنا به درخواست خودش به صورت طبیعی و آرام بمیرد.
دستگاه اتانازی یا مرگ آسان سارکو نام دارد، ساخته دست فیلیپ نیتسک 70 ساله، مدافع مرگ آسان، است و تماما با پرینترهای سهبعدی ساخته شده است.
کسانی که در قصد مرگ آسان را دارند ، تنها لازم است که یک دکمه دستگاه اتانازی یا مرگ آسان را فشار دهند، سپس نیتروژن فضای سارکو را پر میکند و باعث میشود که فرد در دقیقه اول هوشیاری خود را از دست بدهد و پس از پنج دقیقه بمیرد.
دستگاه اتانازی یا مرگ آسان قرار است روز یکشنبه در آمستردام رونمایی شود، بازدیدکنندگان میتوانند با استفاده از یک هدست واقعیت مجازی، نگاهی اجمالی به آنچه در سارکو اتفاق میافتد، بیندازند.
با وجود این که سارکو هنوز رونمایی نشده اما واکنشهای شدیدی به ساخت این دستگاه شده است. این ماشین خودکشی که تماما با پرینترهای سهبعدی ساخته شده است که فرد را با هیپوکسی، کاهش سطح اکسیژن، میکشد.

اگر شخصی بخواهد از دستگاه نیتسک استفاده کند باید یک آزمون آنلاین را انجام دهد تا ثابت کنند در سلامت عقلی کامل به سر میبرند و میخواهند با اراده خودشان بمیرند. سپس یک کد چهار رقمی دریافت میکنند که برای 24 ساعت معتبر است. پس از این که این کد چهار رقمی وارد دستگاه شد، فرد میتواند دکمه مخصوص را بفرشد تا فرآیند مرگ آغاز شود.
افراد میتوانند با استفاده از هدست های واقعیت مجازی نحوه کاردستگاه اتانازی یا مرگ آسان یا همان دستگاه سارکو را تجربه کنند تا دریابند این دستگاه پایان مناسبی برای آنها هست.
دستگاه اتانازی یا مرگ آسان سارکو ، مجهز به شیشههای واقعیت مجازی است بنابراین فرد میتواند در لحظات پایانی زندگی، منظره پیشروی خود را به کوههای آلپ یا دریا تغییر دهد. پس از این که کاربر دکمه خودکشی را میفشرد، منظره نمایشداده شده روی شیشه واقعیت مجازی آرام آرام سیاه میشود.
دکتر نیتسک به کمک الکساندر بانیک، مهندسی در هلند، سارکو را توسعه داده است؛ این دستگاه با هدف قابل دسترسی بودن در سراسر جهان ساخته شده است.
منبع theaustralian