رئیس انجمن علمی گردشگری ایران گفت: به کشورهای عضو اکو توصیه میکنیم که آنچه در نشستهای اکو تصویب میشود به مجلس خودشان ارایه دهند تا قانون شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، ابراهیم بای اسلامی، امروز، 28 مرداد در روز دوم برگزاری کنفرانس بین المللی گردشگری سلامت در رامسر اظهار کرد: در دنیا توانایی جذب گردشگر را بزرگترین قدرت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جهان میدانیم. صنعت گردشگری سلامت یک پدیده پراهمیت و پیچیده صنعتی است و با جهانگردی متفاوت است.
وی تصریح کرد: وجود پتانسیلهای درمانی و طبیعی صرفا نمیتواند سبب جذب گردشگر شود و رونق گردشگری نیازمند مدیریت، تخصص و بکارگیری تکنولوژی روز است.
بای اسلامی بیان کرد: اولین آموزش گردشگری، شناخت صنعت گردشگری است و این آموزشها باید بر پایه تخصص و شناخت صنعت گردشگری باشد. باید برای آموزش و شناخت عموم مردم، صدا و سیما با ساخت سریالهای تلویزیونی فضاها و جاذبههای گردشگری را معرفی کند.
وی با اشاره به موضوع مشارکت جوامع محلی در گردشگری افزود: مشارکت بخش خصوصی و محلی در گردشگری باید به گونهای باشد که آنها از این مشارکت احساس منفعت کنند.
رئیس انجمن علمی گردشگری ایران با بیان اینکه اشتغال، درآمد وعدالت گستری از پیامدهای مهم توجه به بخش گردشگری است، افزود: درآمد بخش گردشگری عاید عموم مردم شامل ثروتمند و طبقه ضعیف میشود.
عباسی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی تهران نیز درباره مدیریت گردشگری گفت: ما باید فلوچارت مدیریتی را در بخش گردشگری سلامت ببندیم و تقسیم کار ایجاد کنیم. باید بخش سلامت به دانشگاه و بخش توریست به گردشگری سپرده شود.
عباسی تصریح کرد: هر صنعت گردشگری با 200 نوع شغل سر و کار دارد و در یک عرصه 50 هکتاری در صورت بهرهگیری از صنعت گردشگری در آن 7000 نفر شغل ایجاد میشود.
انتهای پیام