یک کارشناس تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: گوجه سبز جزء
میوههای نوبرانه فصل بهار بوده که دارای خواص زیادی از جمله تنظیم عملکرد
معده و روده است.
به گزارش ایسنا، شهلا جودت با اشاره به خاصیت مسهل بودن و اشتهاآوری این میوه بهاری
اظهار کرد: کاهش فشار خون و کلسترول، حذف رسوبات از خون، تنظیم عملکرد معده
و روده و درمان ناراحتیهای مجاری ادراری جزو مزایای منحصر به فرد این
میوه پرخاصیت است.
وی ادامه داد: گوجه سبز دارای خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی است، موجب
تعادل اسید و باز در جریان خون میشود و در درمان حالت اسیدی خون مفید و
موثر است.
جودت افزود: مصرف این میوه در درمان تومورها و نقرس به دلیل وجود ویتامین C تاثیر بسزایی دارد.
وی با بیان این که مصرف گوجه سبز برای مبتلایان به روماتیسم و افراد دارای
تصلب شرایین بسیار مفید است، عنوان کرد: این میوه مملو از ویتامین B و برای
آرامش اعصاب مفید است.
جودت با هشدار نسبت به زیاده روی در مصرف گوجه سبز گفت: خواص گوجه سبز
نرسیده به دلیل داشتن اسیدهای مختلف بیش از میوههای رسیده است، اما عوارضی
چون نفخ و دل درد شدید هنگام زیاده روی در مصرف، فرد را آزار میدهد.
وی خاطرنشان کرد: احتمال ابتلا به مسمومیتهای گوارشی با مصرف گوجه سبز
آلوده بسیار زیاد است و حساسیت موقت در دهان و دندان به طور معمول در کسانی
که این میوه را مصرف میکنند، مشاهده میشود.