فائزه عبداللهی روز شنبه در جلسه کارگروه اشتغال بانوان که در استانداری گلستان برگزار شد اظهار کرد: کارگروه اشتغال با توجه به ظرفیتهای موجود در استان و نیازهای اشتغالی زنان، نقش قابل توجهی دارد.
وی جمعیت زنان استان را 890 هزار و 184 نفر ذکر کرد و افزود: شمار زنان تحصیلکرده بیکار شش هزار و 711 نفر است که از این تعداد شش هزار و 44 نفر در مناطق شهری و 667 نفر در مناطق روستایی حضور دارند.
وی با اشاره به تعداد 54 هزار و 615 خانوار با سرپرست زن در استان گفت: برای این افراد باید برنامه ریزی و اشتغالزایی ایجاد شود.
وی اضافه کرد: ضمن اولویت به اشتغال زنان سرپرست خانوار و بی سرپرست، زنان تحصیلکرده نیز باید مد نظر قرار گیرند زیرا این گروه از زنان می توانند زمینه اشتغال دیگران را نیز فراهم آورند بنا بر این لازم است در برنامه ریزی ها تمام اقشار را مورد توجه قرار داد.
وی افزود: تعداد کل تعاونی های ثبت شده استان ده هزار و 375 مورد است که از این تعداد، یک هزار و 307 تعاونی را زنان ایجاد داده اند.
عبداللهی در باره آمار اشتغال بانوان گفت: تعداد زنان شاغل در بخش عمومی 19 هزار و 726 نفر است که از این تعداد، 17 هزار و 482 نفر در مناطق شهری و دو هزار و 244 نفر در مناطق روستایی مشغول به کار هستند.
وی افزود: با توجه به این که اکثر بانوان شاغل در بخش خصوصی (45 هزار و 279 نفر) مشغول هستند، بهرهمندی از ظرفیت بخش خصوصی یک ضرورت مهم است.
به گفته وی با توجه به مزیتها و قابلیتهای گلستان در زمینه مشاغل خانگی و صنایع دستی از قبیل فرش و گلیم باید در اندیشه ارائه طرح جامع در استان بود تا ضمن ایجاد اشتغال، زمینههای بهرهمندی و رضایت شاغلین نیز فراهم آید.
کارشناس خانواده دفتر زنان و خانواده و دبیر کارگروه اشتغال نیز در این جلسه به تبیین برنامههای اشتغال این کارگروه پرداخت و یادآور شد: ارائه طرحهای اشتغالزایی و ثبات در آن از اهداف این کارگروه است.
ˈآناهیتا مهشیدیˈ تأکید کرد: در تدوین طرح باید به اهمیت اشتغال و خانواده در جهت ارتقاء سطح خانوادهها و کاهش آسیب ها توجه ویژهای شود.
602
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir