سعی کنید این سوپ فوق العاده ویتامینی را درست کنید دستور این سوپ توسط کارشناس تغذیه ، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا آموزش داده شده است. این سوپ گیاهی نه تنها در فصل زمستان و هوای سرد باعث گرم شدن می شود بلکه پر از ویتامین است
مواد لازم:
• ۲ فنجان چغندر مکعبی خرد شده
• ۲ فنجان هویج مکعبی خرد شده
• ۲ فنجان گوجه فرنگی مکعبی خرد شده
• ۳ عدد فلفل سبز (اختیاری)
• ۲ قاشق غذاخوری خمیر تمبر هندی (یا خمیر آلوچه و قره قروت)
• نمک
• ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (اختیاری)
• ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
• ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
• ۲ قاشق چایخوری روغن یا کره ذوب شده
ادویه
• ۱/۵ قاشق چایخوری دانه خردل
• دانه زیره۱/۵قاشق چایخوری
• ۲ عددفلفل قرمز خشک
• ۴ حبه سیر له شده له شده
• ۴ عدد برگ کاری
روش:
۱. مخلوط چغندر، هویج، گوجه فرنگی و فلفل سبز.
۲. ۲ قاشق چایخوری روغن را در ماهی تابه حرارت دهید
۳.چاشنی ها را اضافه کنید
۴. پوره سبزیجات و ده فنجان آب را هم بریزید
۵ اضافه کردن پودر فلفل، پودر تخم گشنیز، پودر زیره سبز، و خمیر تمبر هندی
۶. هم بزنید و اجازه دهید ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشد سپس گشنیز اضافه کنید (اختیاری)
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد