گوناگون

305 کارگاه تولید وتوزیع مواد غذایی درالبرزبازرسی بهداشتی شد

81230994 5812155

ˈجعفرصالحیˈروز چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگارایرنا افزود: درماه مبارک نظارت و بازرسی ها از مراکز تولید و توزیع مواد غذایی با حساسیت بیشتری دنبال می شود.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای ایام روزه داری تاکنون ، سه کارگاه تولید غیربهداشتی زولبیا و بامیه در البرز پلمپ شده است ، اظهار کرد: این کارگاه ها به دلیل نداشتن مجوز قانونی و عدم رعایت نکات بهداشتی تعطیل شدند.

به گفته صالحی، دراین مدت 310 کیلوگرم زولبیا و بامیه غیر بهداشتی نیز توسط بازرسان بهداشت محیط درالبرز معدوم شد.

وی ادامه داد: تقاضای زیاد مردم در ماه مبارک رمضان برای خرید زولبیا و بامیه موجب شده که برخی افراد سودجو بدون رعایت مسایل بهداشتی نسبت به ارایه این گونه شیرینی اقدام کنند که تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان است.

صالحی تاکید کرد: مردم باید از خریداری زولبیا و بامیه و شیرینی های دیگر از دستفروش ها و مراکزی که مجوز تهیه و توزیع این ماده غذایی را ندارند، خودداری کنند.

وی با اشاره به اینکه در هنگام خرید مردم باید به رنگ و شکل زولبیا و بامیه دقت کنند افزود: رنگ این نوع شیرینی ها نباید تیره و کدر باشد.

وی یادآور شد: بازرسان بهداشت محیط ازآغاز ماه مبارک رمضان تاکنون 366 مورد بازدید از مساجد، تکایا، حسینیه ها و اماکن متبرکه انجام داده اند.ک/3

7411/ 691

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبير
mail32 newsroom@irna.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا