باروری ابرها توسط آسمانخراش در کالیفرنیا در حالی مورد بحث و بررسی علمی برای اجرایی شدن ، قرار گرفته است که این ایالت در آمریکا سال هاست که با بحران خشکسالی و افزایش دامنه آن دست و پنجه نرم میکند.و این باعث شد که از سال ۲۰۱۱ طراحان و معماران در جستجوی روشی باشند که بتواند برای رفع این مشکل موثر واقع شود.که در این میان روش باوری ابرها توسط آسمانخراش ها که روشی راحت و کمهزینهای خواهد بود این روزها در حال بررسی و انجام آزمایشهای عملی آن است.با میهن پست همراه شوید.
باروری ابرها توسط آسمانخراش اگر چه کمی دور از انتظار است اما باید گفت که برای ایالت کالیفرنیا چاره ای جز باور کردن ابرها برای بارندگی و آن هم به راحتترین روش ممکن یعنی باروری ابر با آسمانخراشها که میتواند تا حدودی این منطقه را از بحران خشکسالی نجات دهد.
این در حالی است که این منطقه مانند دیگر قسمتهای این کره خاکی نیازمند باران و برف بوده تا ذخیره آبی برای کشاورزی و حیات داشته باشد. که در این میان و برای اجرای بارندگی مصنوعی این وظیفه را به عهده تیمی از معماران گذاشتهاند که با ارائه فناوریهای ابتکاری برای حفظ محیط زیست این منطقه قبل از رخداد هر واقعهای ناگوار زیست محیطی آن چارهای اندیشیده که روش – باروری ابرها توسط آسمانخراش – تایید و در حال مطالعات اجرایی آن است.
باروری ابرها توسط آسمانخراش، البته که یکی از روشهای مقابله با بحران خشکسالی است، طوری که از دههها پیش چین از این روش برای کاهش آلودگی هوا استفاده کرده که این عمل – باروری ابرها – نتایج مفید محیطی همچون کنترل دما، پیشگیری از سیل، کاهش آلودگی، پراکندگی مه و انحراف نور خورشید را به همراه دارد. البته هدف معماران کالیفرنیا در استفاده از این فناوری مبارزه با خشکسالی است.
بنابراین فراموش نشود که برای عملی شدن فرایند باروری ابرها باید برجهای عمودی بنا شده در کنار ساحل ساخت تا فرایند پایین آمدن سطح ابرها و باروری آنها در فاصله زمانی مختلف را تنظیم و بارش در کمتر از ۱۰ دقیقه را تظمین کند که البته با تحقیقات انجام شده و زمانبندی لازم ، دانشمندان قادرند بارش این ابرهای باور شده را در مکان مورد نظر پیشبینی کنند.
این برجهای ابر زا، نه تنها برای محیطزیست مفید خواهند بود بلکه موجب زیبایی این منطقه گردشگری نیز خاهند شد که شکل ظاهری آنها مانند درخت بوده که به سمت آسمان کشیده شده و سطح بالایی این برجها نیز با زدودن نمک از آب و ترکیب ید با هوا موجب تولید ابر باران زار خواهد شد و باران ایجاد شده این شبکه بارانی از طریق سیفون به پایین برج برای آبیاری زمینهای کشاورزی، تامین آب مورد نیاز کارگران و کشاورزان برج انتقال مییابد.
منبع: evolo