به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، به گفته وی، اگرچه محدودیت دامنه نوسان در ایران در مقایسه با وضعیت سرمایه گذاران در بازار سرمایه مالزی شدت بیشتری دارد، اما در عین حال، محدودیت دامنه نوسان قاعده ای پذیرفته شده در بسیاری از بازارهای سرمایه جهان است.
وی در این نشست که با حضور برخی از مدیران سازمان بورس، شرکت های سبدگردان، تامین سرمایه، بورسی و فرابورس تشکیل شد، افزود: محدودیت های بین المللی علیه ایران، هزینه قابل توجهی را برای فعالان نظام مالی در این کشور به وجود آورده اما گزارش ها حاکی از آن است که مقام ناظر بازار سرمایه ایران قصد دارد با افزایش تسهیلات، محدودیت های این بازار را کاهش دهد.
کامسو به صنعت سبدگردانی در مالزی اشاره کرد و افزود: ارائه خدمات سبد گردانی در مالزی باید توسط شرکت های تأمین سرمایه صورت پذیرد و مجوز فعالیت در این حوزه به شرکتهای تأمین سرمایه داده می شود. در مالزی آن دسته از شرکت های کارگزاری که قصد انجام فعالیت در این حوزه را دارند یا باید به تنهایی سرمایه مورد نیاز خود را تأمین کنند و یا با تجمیع و تلفیق با برخی از نهادهای مالی، حداقل سرمایه و صلاحیت های لازم جهت فعالیت در سطح یک شرکت تأمین سرمایه را کسب کنند و بعد از آن به فعالیت در حوزه سبدگردانی بپردازند.
وی به موضوع محدودیت نوسان به عنوان متغیر دیگر در بازار سرمایه پرداخت و اظهار داشت: محدودیت دامنه نوسان در ایران در مقایسه با وضعیت سرمایه گذاران در بازار سرمایه مالزی شدت بیشتری دارد اما در عین حال این یک قاعده ای است که در بسیاری از بازارهای سرمایه پذیرفته شده است.
توقف نمادها از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود، این فعال بازار سرمایه مالزی دراین باره گفت: افشای اطلاعات و شفافیت اطلاعاتی برای تمام نهادهای ناظر از اهمیت بالایی برخوردارد است، اما نهادهای ناظر باید با استفاده از اهرم های قانونی که در اختیار دارند، دوره زمانی توقف نمادها را به کاهش دهند که این امر به پویایی بازارها کمک شایانی می کند.
در این نشست، شرکت کنندگان دیدگاه تخصصی خود را در حوزه سبدگردانی بیان کردند و در مورد برخی از موانع و چالش های موجود در شرکت های سبدگردانی در ایران و راهکارهای رفع آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.
اقتصام(1)9141**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir