به گزارش خبرنگار مهر، محمد پورنگ ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از فعالان صنعت و معدن استان کردستان اظهار داشت: دادن مشوق های سرمایه گذاری، تسهیل کردن کارها و کاهش مالكیت سرمایه گذاران همگی گام های اساسی دولت در راستای حمایت از سرمایه گذران و ورودآنها به صنعت و تولید است.
وی با بیان اینکه در دولت جدید تزریق نقدینگی کمتر و سیاست محافظه کارانه در پیش گرفته شده است، افزود: انتظار می رود با ادامه این روند در آینده نزدیک شاهد تحول چشمگیری در بخش صنعت و معدن در سراسر كشور به ويژه استان كردستان باشیم.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به رشد 1.5 درصدی بخش اقتصادي كشور ایران در سال جاری بیان کرد: پیش بینی بانک جهانی رشد اقتصادی دو درصدی برای کشور در سال آینده است.
پورنگ یادآور شد: این اتفاق نتیجه آرامش در بازار، تغییر رفتار در بخش بین الملل و اعمال برخی مدیریت های غیر پولی بود که خوشبختانه به خوبی جوابگو بود.
وی ادامه داد: تغییر برخی سیاست ها و اصلاح نوع مدیریت می تواند بسیاری از مشکلات حوزه صنعت، معدن و اقتصاد استان را حل کند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: با توجه به برنامه ریزی ها و مطالعاتی که صورت گرفته 150 هزار میلیارد تومان برای خروج از رکود در کشور نیاز است و متاسفانه به جز استفاده از تسهیلات بانکی نتوانسته ایم شیوه های دیگر تأمین سرمایه را اجرایی کنیم.
بانک های عامل از توبیخ واحدهای تولیدي پرهیز کنند
پورنگ اظهار داشت: صدور اجرائیات و توبیخ واحد تولیدی و حذف اشتغال یکی از اشتباه ترین کارها در حوزه صنعت و معدن است که می تواند صدمات زیادی را به واحده های تولیدي در سطح استان كردستان وارد کند و انتظار می رود که بانک ها از این حرکت پرهیز کنند.
وی افزود: متاسفانه در حال حاضر بانک ها نقش بنگاه داری پیدا کرده اند و بسیاری از واحد ها توان رقابت با بانک ها را ندارند و این موضوع باعث راکد ماندن بسیاری از واحدهای تولیدی شده است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: تغییر نگاه در خصوص فرآیند صدور مجوز و سرمایه گذاری ضروری است و باید در این خصوص گام های جدی برداشته شود.
تغییر سیاست به منظور روشن شدن شرايط سرمایه گذار اجرایی می شود
پورنگ یادآور شد: تغییر سیاست به منظور روشن شدن اهلیت سرمایه گذار در سازمان اجرایی می شود و باید توان فنی و تخصصی و سرمایه و ایده سرمایه گذار به درستی مشخص باشد تا صنعت و معدن و اقتصاد متحول شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر فعالان بخش صنعت و معدن، آمادگی جهش در اقتصاد را دارند و این امر منوط به فراهم شدن بسترهای لازم است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: امروز گلایه تمام فعالان صنعت و معدن، کمبود نقدینگی است و باید با تشکیل گروه های کارشناسی علت تعطیلی واحد های مختلف شناسایی و راه حل مناسب ارائه شود.