ˈمحمد شهرام پرورشˈ روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 100درصد عملیات کاشت، داشت و برداشت مزارع سیب زمینی استان نیز به صورت مکانیزه انجام می شود و 95 درصد این مزارع زیر پوشش آبیاری تحت فشار هستند.
وی اضافه کرد: باتوجه به کمبود آب و ضرورت تولید محصولات کشاورزی برای تامین مواد غذایی جامعه، برنامه ریزی برای کاهش مصرف آب ضروری است.
وی همچنین اظهار داشت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش مصرف آب در مزارع بهره گیری از کشاورزی حفاظتی است.
وی بیان کرد: توسعه کشت های کم آب بر ، نظیر تولید دانه های روغنی نظیر کلزا و رعایت تناوب کشت گندم با کلزا یکی دیگر از راهکارها است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: کشت گوجه فرنگی با نشا کاری نیز موجب کاهش مصرف آب می شود و همچنین عملکرد محصول را افزایش می دهد.
پرورش تصریح کرد: اتخاذ راهکارهای مناسب برای کاهش مصرف آب و افزایش عملکرد بدون افزایش سطح زیرکشت از مهمترین برنامه های استان همدان است.
استان همدان دارای 700 هزار هکتار اراضی زراعی است و سالانه سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید می شود.
25 هزار هکتار نیز زیر کشت سیب زمینی است و سالانه یک میلیون تن محصول در همدان تولید می شود.
7521/576
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir