گوناگون

رعایت تاریخ کشت سیب زمینی مصرف آب را 20 درصد کاهش می دهد

81199166 5757316

ˈمحمد شهرام پرورشˈ روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 100درصد عملیات کاشت، داشت و برداشت مزارع سیب زمینی استان نیز به صورت مکانیزه انجام می شود و 95 درصد این مزارع زیر پوشش آبیاری تحت فشار هستند.

وی اضافه کرد: باتوجه به کمبود آب و ضرورت تولید محصولات کشاورزی برای تامین مواد غذایی جامعه، برنامه ریزی برای کاهش مصرف آب ضروری است.

وی همچنین اظهار داشت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش مصرف آب در مزارع بهره گیری از کشاورزی حفاظتی است.

وی بیان کرد: توسعه کشت های کم آب بر ، نظیر تولید دانه های روغنی نظیر کلزا و رعایت تناوب کشت گندم با کلزا یکی دیگر از راهکارها است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: کشت گوجه فرنگی با نشا کاری نیز موجب کاهش مصرف آب می شود و همچنین عملکرد محصول را افزایش می دهد.

پرورش تصریح کرد: اتخاذ راهکارهای مناسب برای کاهش مصرف آب و افزایش عملکرد بدون افزایش سطح زیرکشت از مهمترین برنامه های استان همدان است.

استان همدان دارای 700 هزار هکتار اراضی زراعی است و سالانه سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید می شود.

25 هزار هکتار نیز زیر کشت سیب زمینی است و سالانه یک میلیون تن محصول در همدان تولید می شود.

7521/576

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبير
mail32 newsroom@irna.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا