محمد غفاری زاده روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: معلولان نیز همانند سایرین از حق حیات و زندگی برخوردارند و ناتوانی های آنان به هیچ وجه آنها را از حقوق اجتماعی و فردی محروم نمی کند.
وی گفت: هرگونه بدرفتاری با معلولان و محروم کردن آنان از انجام فعالیت های اجتماعی از سوی والدین و اطرافیان خشونت خانگی محسوب می شود.
وی بیان کرد: بد رفتاری با معلولان و سالمندان نیز در کنار آزار کودک و همسر از مصادیق خشونت خانگی است و با آن برخورد می شود.
وی گفت: چنانچه رفتار والدین با کودک به گونه ای باشد که موجبات صدمات روحی، روانی و جسمی او را فراهم کند و یا او را از حقوق اجتماعی محروم سازد، قابل پیگیری است.
وی تاکید کرد: اگر والدین یک معلول جسمی – حرکتی یا ناشنوا و یا نابینا از حضور فرزند خود در مراکز آموزشی و فرهنگی جلوگیری کنند این مورد نیز از مصداق خشونت خانگی محسوب شده و قابل پیگیری می باشد.
غفاری زاده گفت: فلسفه وجود خانواده و پدر و مادر برای این است که کودک بیشتر و بهتر از مزایای زندگی اجتماعی برخوردار شود و زندگی بهتری را تجربه کند بنابراین پدر و مادرها و سایر اعضای خانواده نیز باید این نکته را در نظر بگیرند که تمام تلاش و کوشش خود را برای بهره مندی هر چه بیشتر اعضای خانواده از مواهب زندگی اجتماعی بکار گیرند.
وی بدون ذکر تعداد، از افزایش مراجعات و تماسها با اورژانس اجتماعی خبر داد و افزود: برخی تصور می کنند خشونت خانگی فقط خشونت نسبت به همسر است در حالی که در قانون، آزار کودکان، معلولین و سالمندان نیز در زمره مصادیق خشونت خانگی قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: کودک آزاری جزو جرایم عمومی است و حتی اگر افراد مورد خشونت مراجعه نداشته باشند و دادستان به طریق دیگری از موضوع مطلع شود می تواند به عنوان مدعی العموم به این امر رسیدگی کند./3
7496 /664
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir