یک متخصص تغذیه در خصوص اهمیت نوع غذا، گفت: از جمله مسائل مهم در سلامتی، تغذیه است که امروزه با مکانیزه شدن سبک زندگی، غذاهای سنتی به فراموشی سپرده شده است.
پروین افشار در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه زنجان، اظهار کرد: با توجه به اینکه مباحث مربوط به تغذیه از جمله عوامل مهم در سلامتی افراد جامعه است فعالیتهای زیادی در این راستا صورت گرفته است. افراد باید تمام گروههای غذایی که در هرم غذایی به آن اشاره شده را مصرف کنند تا از نظر سلامتی در سطح بالایی قرار بگیرند.
وی با اشاره به شعار امسال در خصوص روز جهانی غذا، افزود: 24 مهر (16 اکتبر) مصادف با روز جهانی غذا بود که شعار کشاورزی خانوادگی برای این روز در نظر گرفته شد، چرا که بحث تغذیه، نحوه تولید و سلامت موادغذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
افشار در خصوص فاصله گرفتن از مصرف موادغذایی سنتی، تصریح کرد: متاسفانه امروزه به دلیل تغییر در سبک زندگی افراد و مشغلههای کاری موجب شده خوردن غذاها در رستورانها رایجتر شوند، این درحالی است که در تولید این گونه غذاها از چربی اشباع استفاده شده و از مواد مغذی کمتری برخوردار است و به همین جهت نیازهای غذایی در سفره غذایی خانوادهها تأمین نمیشود.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: انتظار میرود ارگانهای ذیربط فعالیت بیشتری داشته باشند و باید کارهای فرهنگی و آموزش زیادی انجام دهند. البته خانوادهها این نکته را فراموش نکنند که تنها نباید به آموزش بسنده کنند و خود نیز در این بخش گام بردارند، چراکه جامعه سالم در گرو خانواده سالم و خانواده سالم در گرو جامعه سالم است به همین خاطر خانوادهها باید موضوع فرهنگی را در بین خود نهادینه کنند و سبک زندگی درست را در زندگی خود به کار گیرند.
انتهای پیام