گوناگون

بیماری “سرخک” موجب بروز “اوتیسم” در کودکان می‌شود

2237976 913دکتر مجید افشار فوق تخصص کودکان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اوتیسم یک اختلال ژنتیکی بوده اما عوامل محیطی مانند قرار گرفتن مادر در معرض مواد سمی، ابتلای کودک به بیماری‌های عفونی از جمله سرخک، اوریون یا سرخجه و نیز رژیم غذایی نامناسب مادران باردار نیز در ایجاد اختلال مذکور نقش دارد. 

وی افزود: در این موارد ممکن است عقب ماندگی ذهنی و تشنج خفیف تا متوسط نیز در کودک مشاهده شود. 

این متخصص خاطرنشان کرد: مشکلات این کودکان فقط به رفتارهای آنها محدود نشده پس باید علاوه بر مراجعه به متخصص اعصاب و روان کودکان باید بخش مهمی از نیازهای آنها با تغذیه مناسب کنترل شود. 

افشار اظهار داشت: اختلال‌های گوارشی، غدد تیروئید و خاک‌خوری از مهم‌ترین عوارض این بیماری در کودکان هستند. 

وی تصریح کرد: مصرف موادغذایی فراوری نشده، مکمل‌های ویتامینB، معدنی معجزه‌گر منیزیم و اسیدهای چرب امگا۳ در بهبود اوتیسم نقش موثری دارند. 

انتهای‌پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا