امیر حمیدنیا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: آب شرب اغلب شهرها از منابع آب زیرزمینی و چاه ها تامین می شود.
وی یادآورشد: هرچه برداشت مازاد از سفره های زیرزمینی افزایش یابد، موجب کاهش سطح این سفره ها می شود.
حمیدنیا ادامه داد: با کاهش سطح سفره های زیرزمینی آب شرب و شیرین غیرقابل نوشیدن مخلوط شده و EC یا املاح موجود در آب افزایش می یابد.
مدیرعامل آب منطقه ای زنجان گفت: با افزایش EC، آب غیرقابل شرب شده و مزه آن به تلخی یا شوری می زند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب با دستگاه های کنترل کننده خود میزان املاح موجود در آب شرب را همواره در حد استاندارد نگاه می دارد و در صورت مشاهده بالا بودن این مواد از ورود آب به شبکه انتقال جلوگیری می کند.
7319/596
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir