گوناگون

آموزش فنی و حرفه ای خانواده ها و سربازان وظیفه وزارت دفاع

81192168 5745199

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سازمان آموزش فنی حرفه ای با امضای تفاهمنامه ای موظف به ارتقا توانمندی و افزایش مهارت نیروی انسانی شاغل و خانواده های کارکنان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شد.

در این تفاهمنامه که به امضای کوروش پرند رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای و سرتیب سعید رفیعی مدیرعامل بنیاد تعاون وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح رسید، همه سربازان وظیفه تحت پوشش این وزارتخانه، آموزش فنی حرفه ای خواهند دید.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: تفاهمنامه یادشده براساس بررسی راهکارهای لازم برای همکاری متقابل بین دو مجموعه منعقد و کمیته های تخصصی تشکیل شده تا بتوانیم کارهای موثری در سال جاری انجام دهیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، کورش پرند در زمینه ارایه آموزش های بازار محور، گفت: بستر همکاری بسیار خوبی در این بنیاد وجود دارد که می توانیم بحث آموزش، تولید، بازاریابی و فروش را به صورت حرفه ای برای خانواده کارکنان اجرایی کنیم.

وی از تشکیل کمیته ای مشترک با بنیاد تعاون وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خبر داد و گفت: در این کمیته آموزش های فنی و حرفه ای براساس نیازسنجی جامعه هدف ارائه می شود.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه در بنیاد تعاون ظرفیت های خوبی برای ارایه آموزش های بازار محور وجود دارد، افزود: با اجرای این طرح تمام آموزش های فنی و حرفه ای در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به اشتغال می انجامد.

وی یکی دیگر از برنامه های پیش بینی شده در تفاهمنامه را ایجاد گذرهای مهارتی در شهرکهای متعلق به این وزارتخانه دانست و گفت: در این گذرها آموزش های کوتاه مدت به متقاضیان ارائه می شود.

پرند با اشاره به سند راهبردی مهارت و فناوری این سازمان مبتنی بر 8 راهبرد، 27 سیاست و بیش از 250 برنامه، افزود: یکی از رویکردهای جدید سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تقاضا محوری است که براین اساس با سازمان ها و نهادهای متعدد تفاهمنامه هایی منعقد شده است.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: این تفاهمنامه در راستای اجرای سند راهبردی مهارت و فناوری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و ارتقا مهارت نیروی انسانی شاغل در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و بهره مندی مستمر از ظرفیت های موجود جهت ارایه خدمات آموزشی براساس استانداردهای آموزشی یکپارچه و منسجم ملی و بین المللی و تاکید بیشتر بر آموزش های عملی این تفاهمنامه بین دو مجموعه به امضا رسید.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: سایر شرایط و مواردی که در این تفاهمنامه پیش بینی نشده، تابع احکام کلی و شرایط عمومی مربوط به تفاهمنامه ها و قوانین جاری کشور بوده و برای دو طرف لازم الاجرا خواهد بود.

وی اظهار داشت: در زمینه آموزش های بازار محور در حوزه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، داروهای گیاهی، گیاهان دارویی، نساجی و پوشاک و بازاریابی نیز بازارسازی و برندسازی مدل های آموزشی تدوین و در حال اجرا است.

پرند افزود: مدت این تفاهمنامه از تاریخ امضا، دو سال است که تمدید و ادامه فعالیت، بازنگری، تصحیح و یا تغییرات در مفاد این تفاهمنامه با توافق طرفین انجام خواهد شد و در 9 ماده و دو نسخه تنظیم شده و به امضای دو طرف رسیده که هر کدام از نسـخ آن حکم واحد را دارند.

اقتصام (2)9123**1558

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبير
mail32 newsroom@irna.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا