گوناگون

ترویج تدریجی تغییر الگوی کشت در سیستان‌وبلوچستان

استاندار سیستان‌وبلوچستان گفت: اهداف اجتماعی طرح بزرگ آبیاری تحت فشار 146 هزار هکتاری استان از اهداف اقتصادی آن قوی‌تر است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه سیستان‌وبلوچستان، علی اوسط هاشمی در نخستین جلسه کارگروه آب، کشاورزی و منابع طبیعی استان افزود: این طرح با نگاه انسانی برای ماندگاری مردم شکل گرفته و نشات گرفته از نگاه بلند دولت در شرایط سخت اقتصادی کشور است که در سفر ریاست محترم جمهور و جمعی از اعضاء هیات دولت پایه‌ریزی و در مدت زمانی کوتاه مقدمات اجرایی شدن آن فراهم شد.

استاندار سیستان‌وبلوچستان در ادامه اظهار کرد: مردم سیستان بیش از 10 تا 15 سال با سختی‌ها و مشکلات ناشی از خشکسالی دست و پنجه نرم کرده و به‌ اجبار راه کوچ و مهاجرت اجباری را در پیش گرفته بودند و اجرای چنین طرح‌هایی در واقع به نجات مردم این منطقه از آسیب آوارگی و کوچ اجباری کمک می‌کند.

هاشمی در ادمه خواستار برگزاری جلسات شورای فنی، علمی و نظارتی شد و گفت: این شورا می‌تواند نقشی برجسته در بررسی مراحل مختلف و نظارت بر اجرای درست پروژه داشته باشد.

وی تغییر الگوی کشت در استان را با توجه به محدودیت منابع آبی امری اجتناب‌ناپذیر دانست و گفت: تغییر الگوهای کشت شرط مولد بودن و امری کاملا ضروری برای بهره‌وری بیشتر است که باید به تدریج در استان ترویج شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا