مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شبستر گفت: پیشبینی میشود امسال، مقدار رب تولیدی در شش واحد تولیدی شهرستان شبستر از مرز 10 هزار تن بگذرد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی آذربایجانشرقی،«حسینعلی فتحی» افزود: این آمار نسبت به پارسال، رشد 25 درصدی را نشان میدهد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تشویق کشاورزان گوجه کار توسط این مدیریت به کاشت گونههای اصلاح شده و نیز استفادهی بهینه در مصرف سموم و کودهای شیمیایی و استفاده از کودهای زیستی برای تأمین امنیت غذایی، رب تولیدی این شهرستان از کیفیت مناسبی برخوردار است.
انتهای پیام