عباس کارگر روز یکشنبه در نشست تخصصی در خصوص بورالان ماکو که در ارومیه برگزار شد افزود: می توان در این خصوص از ظرفیت ها و توانمندی های بخش ها و گروههای مردمی استفاده و روند اثربخشی طرح ترسیب کربن را روز به روز بیشتر کنیم.
وی اضافه کرد: منطقه بورالان ماکو، یکی از مناطق مهم در کشور به شمار می رود و می توان با اجرای طرح ترسیب کربن، چهره این منطقه زیبا را متحول کرده و پویایی را به عرصه های ملی این منطقه بازگرداند.
وی با اشاره به اینکه منطقه بورالان در حال حاضر به عنوان منطقه بیابانی شناخته نمی شود اظهار کرد: طرح ترسیب کربن برای مناطق بیابانی و برای مقابله با شن زایی در بورالان اجرایی می شود که می تواند بسیار کارساز باشد.
مدیرکل امور بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، استعدادهای طبیعی آذربایجان غربی را بسیار خوب و قابل توجه ارزیابی کرد و ادامه داد: امیدواریم تمامی دستگاهها و نهادهای دخیل در راستای بهبود وضعیت بورالان ماکو همکاری داشته باشند تا زیبایی های این منطقه نیز حفظ شود.
علی پیرمرادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به اعتبارات اندک اختصاص یافته به جلوگیری از شن زایی در بورالان ماکو گفت: با اقدامات انجام شده در حد اعتبارات اندک توانسته ایم طرحهای خوبی را در منطقه اجرا کنیم و طرح ترسیب کربن را به مرحله اجرا در آوریم.
طرح ترسیب کربن طرحی جهانی برای مقابله با پدیده شن زایی و ارتقاء سطح کیفی عرصه های ملی است که در مساحت 68 هزار هکتاری بورالان ماکو به اجرا درمی آید.
8137/581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir