دکتر ˈفریبا ملاجعفریˈ روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا، با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهارکرد: روزه داری در این ماه علاوه بر آثار روحی و معنوی، اثرات جسمانی بسیار ارزشمندی دارد.
وی گفت: مطالعات و پژوهش ها نشان داده روزه گرفتن برای مبتلایان به چربی خون بالا بسیار مفید است، میزان چربی های نامطلوب خون را تنظیم می کند و موجب افزایش میزان چربی های مفید خون می شود.
ملاجعفری افزود: با اتخاذ روش صحیح تغذیه در ماه رمضان از عوارض جسمی یا عصبی جلوگیری می شود، اما در غیر این صورت ممکن است عوارضی حاصل شود که موجب تداوم نداشتن روزه داری شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه بیان کرد: زمان غذا خوردن، میزان غذا خوردن، چگونه غذا خوردن و انتخاب نوع غذا، چهار عامل اصلی و اساسی است که باید روزه داران به آنها توجه کنند.
وی با اشاره به لزوم مجزا بودن سه زمان وعده های غذایی سحر، افطار و شام در این ماه، افزود: بطور نمونه تسریع در غذا خوردن در وقت سحر عوارضی همچون سنگینی معده، اختلال در هضم طبیعی غذا در طول روز، ترشی معده و ابتلا به ناراحتی های معده و روده را به دنبال خواهد داشت.
ملاجعفری ادامه داد: حجم غذای افطار باید کم باشد تا قبل از شام خوردن از معده خارج شود و امکان شام خوردن وجود داشته باشد؛ همچنین حجم شام باید به نحوی باشد تا امکان خوردن میوه پس از شام را فراهم کند.
تهرام/8142//1348
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir