گوناگون

پس از یکسال فعالیت مرکز درمان ناباروری رویش به بار نشست

سلامت نیوز : رئیس مرکز درمان ناباروری رویش وابسته به هلال احمر گفت: با روش های درمانی این مرکز طی یک سال اخیر، بیش از 80 نفر در انتظار تولد فرزندشان هستند.
حمید چوبینه، رئیس مرکز درمان ناباروری رویش وابسته به هلال احمر با اشاره به تولد نخستین نوزاد متولد شده به روش میکرواینجکشن در برنامه «ره آورد» شبکه رادیویی سلامت گفت: درمان ناباروری کاری است که خوشبختانه در کشور سال های سال است که توسط متخصصان در مراکز درمانی کشور انجام می شود و بحمدالله ما در دنیا در روش‌های درمانی ناباروری صاحب سبک هستیم، به طوری که کشورهای منطقه به خاطر تبحر و همین طور قرابت‌های فرهنگی به مراکز درمان ناباروری ایران مراجعه می‌کنند.
وی روش میکرواینجکشن را یکی از تکنیک های کمک درمان ناباروری دانست و افزود: روش میکرواینجکشن به این صورت است که خانواده ای که مشکل ناباروری دارد بعد از انجام معاینات متخصصان زنان و زایمان و همچنین متخصصان ارولوژی و آزمایشات، آن ها در یک پلن درمانی قرار می گیرند. از این پلن درمانی اسپرم و تخمک زوجی که مراجعه کردند، فقط در صورتی که با روش میکرواینجکشن قرار بگیرد، امکان لقاحش است. به همین خاطر وقتی این روش برای آن ها به عنوان یک روش درمانی، داده شد در پروته درمانی قرار خواهند گرفت. بعد از این که اسپرم را از مرد و تخمک را از زن در شرایط خاص آزمایشگاهی و اتاق عمل دریافت کردند، در آزمایشگاه جنین شناسی با دستگاه میکروسکوب، لقاح خارج رحمی انجام می گیرد.
چوبینه در ادامه به همکاری مرکز درمان ناباروری رویش با پژوهشگاه رویان اشاره و بیان کرد: بعد از این که مرکز درمان ناباروری رویش هلال احمر راه اندازی شد با پژوهشگاه رویان که تیم تخصصی بسیار عالی دارند، وارد گفت و گو شدیم و آن ها نیز که چون زمینه خدمت را در هلال احمر مشاهده کرده بودند، همکاری کردند و بار علمی شان را در اختیار این مرکز قرار دادند تا بتوانند خدمتی را برای مردم انجام دهند.
وی با بیان این که جمعیت زیادی از زوجین در کشور نابارور هستند و طبق آمار حداقل 3 میلیون زوج نابارور در کشور وجود دارد که متأسفانه سالانه به این تعداد نیز افزود می شود، ادامه داد: تمام تکنیک هایی که در سطح دنیا برای کمک به درمان بیماران نابارور وجود دارد را در کشور داریم و در مرکز رویش از تمامی تکنیک ها استفاده می شود و امکان انجام آن ها برای بیماران وجود دارد، اضاف بر تکنیک های کمک درمان ناباروری که شامل روش های مختلف درمان ناباروری است، ما تکنیک دیگری نیز که آن تشخیص ژنتیکی از لانه گذاری یا قبل از انتقال جنین به مادر است، استفاده می کنیم که می تواند به بیماران کمک زیادی کند.
چوبینه با اشاره به یک ساله شدن مرکز درمان ناباروری رویش بیان کرد: از ابتدای شهریور ماه سال گذشته تاکنون بیش از یک هزار و 500 زوج به این مرکز مراجعه کردند که طی این مدت 250 زوج وارد مسیر درمان شدند که پس از گذشت این مرحله قریب به 80 نفر از آن ها در انتظار تولد فرزندشان هستند.
رئیس مرکز درمان ناباروری رویش وابسته به هلال احمر در پایان خاطرنشان کرد: سطح درمان بسیار خوب است و با کشورهای اورپایی برابری می کند، اما اگر سیستم های حمایتی، بیماران نابارور در کشور را تحت پوشش قرار دهند، قطعاً زوج های بیش تری برای درمان به این مرکز مراجعه خواهند کرد و خانواده ها در حرکت به سمت فرزند دار شدن، سدی جلوی راه شان نخواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا