گوناگون

حوزه اقتصاد دانش‌بنیان نیازمند فرهنگسازی است

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری چهارشنبه شب در جلسه بررسی همکاری مشترک بین دانشگاه فردوسی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سازمان مرکزی این دانشگاه، اظهار کرد: در حال حاضر یکی از دغدغه‌های جدی ما در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان فرهنگسازی است و در این مسیر باید برخی فرهنگ‌ها متحول شده و تغییر کند.

وی ادامه داد: قانون شرکت‌های دانش‌بنیان باید عملیاتی شود و بی تردید فرهنگ پشت سر این قانون نیازمند ترویج است.

وی از ابلاغ آئین‌نامه تجاری‌سازی فناوری دانشگاهای کشور تا هفته آینده خبر داد و افزود: این آئین‌نامه تا هفته آینده ابلاغ می‌شود و بر این مبنا با فروش هر شرکت دانش‌بنیان، 5 درصد برای توسعه زیرساخت‌ها، به دانشگاه‌ها داده می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه  فناوری‌ها به غیرقابل تجاری‌سازی و تجاری‌سازی تقسیم می‌شود، تصریح کرد: تجاری‌سازی ارتباط  تنگاتنگ و تعیین کننده ای با اقتصاد دارد و در این راستا نیازمند وام و هزینه هستیم.

ستاری یادآور شد: برای حرکت در مسیر تجاری سازی باید تسهیلات بلافاصله در اختیار قرار گیرد و نباید برای ارائه این تسهیلات، ضمانت‌های سخت وجود داشته باشد زیرا این امر روند تجاری سازی را با مشکل روبرو می کند.

وی بیان کرد: خراسان رضوی نیز پتانسیل های بسیاری در حوزه فناوری و تجاری‌سازی در حوزه گیاهان دارویی دارد و این بخش ارزش افزوده بسیاری نیز خواهد داشت.

به گفته وی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان هزینه‌ای برای زیرساخت‌ها پرداخت نمی‌کند.

ستاری با اشاره به راه‌اندازی شعبات استانی بنیاد نخبگان عنوان کرد: هدف فعال‌سازی بنیاد نخبگان استانی این است که نخبگان در استان خود  باقی بمانند و در حقیقت بومی گزینی صورت پذیرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در زمینه راه‌اندازی صندوق نوآوری عنوان کرد: اعضای این صندوق، هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند و و در حقیقت افرادی به عنوان عضو انتخاب شده اند که به امور فناوری آشنایی کامل دارند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا